Home + Floris’ Favourites | Baby Musthaves van Noddles!

Floris’ Favourites | Baby Musthaves van Noddles!

Toen ik zwanger was van Milan werkte ik keurig het bekende uitzetlijstje af en dat was het dan. Pas later ging er een heel nieuwe wereld voor ons open wat betreft spulletjes voor de baby en tijdens de zwangerschap van Floris hebben we heel veel dingen aangeschaft die we destijds niet hadden. Dingen die nu voor ons onmisbaar zijn geworden en waarvan we ons afvragen waarom we dat toen niet wisten of hadden. Die dingen en tips laten we zien in Floris’ Favourites. En in deze eerste FF laat ik je de onmisbare items van Noddles zien!

De wikkeldoek van Noddles

Floris is, net als Milan, geboren in oktober en dat betekent dat de hele winter nog voor ons ligt en we dus voldoende dekentjes, jasjes, voetenzakken etc. moeten hebben. Logisch, want zeker in het begin kan je kindje zich lastig op temperatuur houden, maar ik ben ook bang dat het al snel té warm is met bijvoorbeeld een jasje en een dekentje.

Deze wikkeldoek biedt daarom uitkomst! In kraamweek hebben we hem veelvuldig gebruikt in de box en op schoot. Zelfs ’s avonds in bed was hij ideaal om Floris te kalmeren. Doordat hij lekker warm ingepakt zat en niet met zijn armen kon zwaaien, was hij een soort ingebakerd. Heerlijk voor die kleintjes én voor ons 😉 want het werkte! Hij sliep lekker rustig in en kon daarna in zijn voorverwarmde co-sleeper worden gelegd.

Nu gebruiken we deze wikkeldoek vooral in de kinderwagen (je hoeft dan geen jasje aan te doen!) en bijvoorbeeld na het douchen.

Speen- en knuffeldoekje

Welk kindje heeft geen speen- en knuffeldoekje? Ideaal! Je raakt de speen niet zo snel kwijt omdat er wat aan hangt en je kindje heeft iets om mee te tutten. Floris krijgt er nu een klein beetje interesse in, maar goed hij is ook pas zes weken. Wij vinden hem heel handig om mee te nemen zodat we de speen niet kwijt raken en hij past bij de wikkeldoek. Dat laatste vinden wij moeders stiekem ook best belangrijk haha.

Knuffelkruik

Oh jongens, dit is dé musthave voor iedere ouder waarvan de baby last heeft van krampjes! De eerste weken leek het redelijk te gaan, maar momenteel heeft Floris er enorm veel last van en huilt hij uren achter elkaar. We worden er wanhopig van! Niet zozeer voor ons, maar voor hem, want het is zo sneu en hij kan zich alleen maar uiten door te huilen. Deze knuffelkruik bestaat uit een kussen en een hoes en het kussentje kan je verwarmen in de magnetron. Omdat hij niet zo groot en langwerpig is past hij zich aan aan de vorm van het lichaampje. Vooral bij buikkrampjes verzacht dat de pijn.

Wij gebruiken hem hiervoor en soms ook nog weleens om de kinderwagen voor te verwarmen nu het kouder wordt. Niet perse nodig, maar wij vinden het zelf gewoon een lekker idee.

Wat zo fijn is aan al deze spulletjes is dat het met zorg gemaakt wordt. Het is geen massaproductie, maar er is echt over de materialen nagedacht. Zo is het kussen van de knuffelkruik gevuld met vlaszaad en is de binnenkant van de wikkeldeken gemaakt van een hoge kwaliteit borg van katoen zodat deze lekker zacht is.

Wij kozen overigens voor deze neushoornprint omdat hij lekker kleurrijk en stoer is. Noddles verkoopt deze drie items ook al set voor een kraamcadeau. Verder vind je er ook te gekke kleertjes en andere accessoires.

Welk van deze items zou voor jou onmisbaar zijn (geweest)? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 30 november 2017 / 08:55

    Ziet er allemaal superhandig uit! Ons kindje wordt in de winter geboren dus ben ook al dekens aan het inslaan haha

  2. 30 november 2017 / 21:26

    De wikkeldoek! Nu in januari uitgerekend en deze staat nog wel op mijn wishlist!