Home + Budgettip | Veel leuks in de nieuwe babyfolder van Wibra

Budgettip | Veel leuks in de nieuwe babyfolder van Wibra

Wellicht verwacht je zelf een kleintje of misschien is er wel iemand in je omgeving die een baby krijgt. In beide gevallen heb ik goed nieuws voor je, want de nieuwe babyfolder van Wibra is uit en die staat weer boordevol leuks. Zelfs ik word er een beetje hebberig van haha. Ik laat je mijn favorieten uit de folder zien.

Veel bruintinten

Als je de folder ziet valt meteen al op dat de kleur bruin veel zichtbaar is in deze collectie en ik ben een groot fan van deze aardetinten. Toen ik zwanger was van Floris was de kleur mint net zo populair als de aardetinten nu. Vond ik toen waanzinnig terwijl ik dit nu veel mooier vind. Grappig hoe dat werkt eigenlijk.

Op de voorkant en op de eerste bladzijde valt de klamboe op. Deze kost €17,99 en wat is ‘ie mooi!

Deze twee pagina’s zijn favoriet hoor want: panterprint! Ik vind de hoezen voor het aankleedkussen erg gaaf, maar wat dacht je van het panterprint boxkleed? Ik zou deze zo kopen. Alhoewel, ik vind de teddy boxkleden ook super leuk. De rompers van Wibra waren hier overigens jarenlang favoriet. Deze rekken mee en blijven mooi na ontelbare keren wassen. Wat ik verder leuk vind is dat er nu ook gordijnen te koop zijn voor de babykamer. Hiermee kun je de kamer écht afmaken in hetzelfde thema.

Dan wat praktische dingen zoals badcapes en kledinghangers. Ook die heb je nodig. Geef je wat items uit deze collectie cadeau? Dan kun je er meteen een bijpassende cadeaudoos bij shoppen.

Ook heeft Wibra nu een uitgebreide collectie met siliconen babyservies. Vooral de placemats lijken mij praktisch (die schuiven moeilijk over de tafel) en ik overweeg de rietjes sowieso te kopen. Die zijn handig voor Floris als we bijvoorbeeld een dagje weggaan.

En natuurlijk is er ook speelgoed (tip voor de feestdagen!). Mijn favorieten zie je bovenaan de pagina en dan heb ik het over het houten speelgoed. Ontzettend leuk en kleurrijk speelgoed. Ook supertof om cadeau te geven.

Natuurlijk bestaat de folder uit nog veel meer pagina’s, maar dit zijn echt mijn favorieten. De hele folder kun je onder andere hier bekijken.

Kortom, Wibra heeft weer heel veel toffe nieuwe budgetitems!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *