Home + Budgettip | Fijne musthaves van de Action #4

Budgettip | Fijne musthaves van de Action #4

De zomer is niet alleen voorbij als je naar buiten kijkt, maar ook in de winkels. De herfst- en wintercollectie druppelt de de winkels binnen en ik vind het stiekem maar wat gezellig. We hebben onwijs genoten van de vakantie, maar ik hou het meest van deze laatste maanden van het jaar. En dus kon ik mijn hart ophalen bij de Action, want ook daar is al volop nieuwe collectie te vinden. Ik heb er lekker veel foto’s gemaakt van de nieuwe collectie en de fijnste musthaves!

De leukste herfst musthaves van de Action

1. Herfsthangers, bijvoorbeeld voor aan de tafelklem

Na Kerst- en Sinterklaashangers, vind je bij Action nu herfsthangers. Hoe leuk is het om alvast een tafelklem te maken met deze hangers? Kleed deze verder aan met mooie neptakken en het is meteen gezellig in huis. Daarna kun je door met een Halloween tafelklem zoals deze die ik vorig jaar maakte. Daarna ging ik aan de slag voor Sinterklaas en vervolgens natuurlijk Kerst. Ieder jaar versier ik de tafelklem anders, maar wat is het toch gezellig zo boven de tafel. Ik zag dat de hangers in “ons” filiaal hard gaan, dus sla snel je slag.

 • Een doosje van drie hangers kost €2,99
 • Losse hangers kosten €1,99

2. Halloween!

Ik begin steeds meer van Halloween te houden. Helemaal nadat onze wijk vorig jaar heel groots Halloween vierde en we langs de deuren gingen. Huizen konden meedoen als ‘haunted houses‘ en wat hebben we genoten. Verkleed door de straten, buiten versieren en kinderen die bij ons snoep kwamen halen. Het was één groot feest.

Wij hadden hier thuis de tafelklem tevoorschijn gehaald en deze versierd voor Halloween, maar ook buiten hadden we het leuk versierd. Dit jaar heeft Action heel veel leuks voor Halloween en dan met name de notenkrakers. Ik heb mij in moeten houden, maar heb ze uiteindelijk niet meegenomen.

Verder vind je er veel uitdeelsnoepjes en kleine, papieren uitdeelzakjes die je ook heel goed kan gebruiken als traktatie voor kinderen die jarig zijn rond Halloween.

 • Uitdeelzakken snoep: diverse prijzen
 • Halloween notenkrakers: €3,99
 • Mini tasjes: €0,79 per zes stuks

Onze versiering vorig jaar. 

3. Fijne shoppers

Een rondje door de Action of op zaterdag even langs de markt, ik neem altijd een shopper mee. Het is dat ik er al twee heb, maar anders had ik het wel geweten, want bij Action vind je nu superleuke teddy shoppers met een rits (handig!). Is teddy niet helemaal jouw ding, dan zijn de nieuwe, stevige shoppers misschien wel iets voor jou. Ook deze is er in panterprint, maar ook in een leuke zwart/witte pied de poule ruit.

 • Alle shoppers kosten €6,95

Welke van deze musthaves van de Action vind jij het leukst? of moet ik juist weer richting de Action omdat ik nog wat leuks heb gemist? Ik ben benieuwd!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Liesbeth
  30 augustus 2023 / 06:33

  Ik zag de notenkrakers hier ook in België voorbije vrijdag. Heb me ook zo moeten inhouden.
  Nu ik ze hier weer zie kriebelt het toch weer om er eentje te gaan halen…ze zijn zo leuk en zouden perfect staan op het plankje aan de voordeur.:))
  Naar de papieren zakjes ga ik ook even op zoek hier. Vorig jaar had ik een mand waar ze wat lekkers konden uitkiezen.. mijn man stelde voor om dit jaar zakjes te maken..
  Voor iedereen het zelfde en minder grabbelhandjes tussen het losse snoep en koek.