Home + Budget tip | Nieuwe interieurspulletjes van Wibra!

Budget tip | Nieuwe interieurspulletjes van Wibra!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik momenteel druk aan het vooruit plannen voor Mamablogger. Ik wil in ieder geval artikelen klaar hebben staan voor de eerste twee weken na de bevalling zodat jullie iedere dag iets leuks te lezen hebben. Dit varieert van geboortetraktaties, alles over de naam van de baby, een DIY etc. Ik moet eerlijk bekennen dat ik had gedacht dat ik nu wel klaar zou zijn, maar er komt nog heel veel leuks tussendoor. Diverse opdrachten die nog geschreven moeten worden en leuke tips die echt niet kunnen wachten. Neem bijvoorbeeld de houten vlaggetjes van Action en dé agenda voor alle werkende of ondernemende moeders. Deze tip is niet anders, want toen ik van de week de nieuwe folders doornam kwam ik deze van Wibra tegen.

De nieuwe interieurspulletjes van Wibra!

Ik heb al eerder geblogd over al het leuks voor de kinderkamers bij Wibra, maar na Action en Zeeman komt Wibra nu ook met een heel leuke collectie interieurspulletjes voor in de woon- of slaapkamer! Gave tafeltjes, stoere kleden en andere leuke accessoires. Het is geen folder vol, maar 1,5 pagina, maar toch vond ik het de moeite van het delen waard. Wij moeders veranderen nog weleens en soms blijkt hetgeen je bedacht had in je interieur toch niet zo praktisch met kleine kinderen. Kortom, wij vrouwen vinden altijd wel een excuus om iets nieuws te shoppen, zeker als het zo voordelig is.

De verkoop start maandag (16 oktober 2017) en dan is het in bijna heel het land herfstvakantie. Hét moment om even de stad in te gaan en je interieur een andere look te geven voor het najaar. De ervaring is dat je er snel bij moet zijn, want op is vaak ook echt op.

Het begon al bij de eerste pagina. Ik had gehoopt dat ze de stoel ook zouden hebben, maar helaas. Ik vind de tafeltjes, de vaas en het vloerkleed echt heel erg gaaf!

Van de volgende pagina’s gaat mijn voorkeur uit naar naar de rechterpagina. Hoe leuk zijn de porseleinen hangers en het rendierhoofd?!

Je kunt er genoeg leuks mee doen!

Goed, deze tip wilde ik gewoon met jullie delen, want we zijn altijd wel druk bezig met de kinderkamers, maar mogen soms best aan onszelf denken toch?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Ciska
  15 oktober 2017 / 09:38

  Te leuk gauw even kijken

 2. Christine
  15 oktober 2017 / 16:26

  Erg leuk, ik duik morgen de stad in! Die veer lijkt mij erg gaaf naast n boekje voor kinderspreuken die ik op een plank heb staan.. bedankt voor de tip!!

  • 15 oktober 2017 / 18:48

   Dat is wel een heel leuk idee inderdaad! Graag gedaan en ik hoop dat ze hem nog hebben.