Home + Budget kantoor | Volgende week weer aan het werk!

Budget kantoor | Volgende week weer aan het werk!

Nog twee hele dagen vakantie en dan zitten die drie weken er alweer op. Maandag mag ik weer aan het werk en hoewel we een heerlijke vakantie hebben gehad vind ik het normale ritme ook wel weer fijn. Gewoon lekker bezig zijn op het werk en Milan weer naar school. Het is een hectisch leven (straks helemaal), maar het is wel een continue leven. Op de één of andere manier werkt dat voor mij toch het beste.

Ik moet nog vijf weken op kantoor werken voor mijn verlof, maar heb hier thuis nog veel meer te doen voor Mamablogger. Zo ben ik nu al DIY’s aan het voorbereiden die gepost worden na de geboorte van de baby en werk ik mega to do lijstjes af. Een lijstje met wat ik nog moet kopen voor de baby, blogideeën, wat we allemaal moeten regelen na de bevalling, wat we nog in huis moeten doen etc.

Ik heb beneden een kleine werkhoek en die moet ik zo efficiënt en leuk mogelijk inricht. Op mijn werk probeer ik mijn werkplek ook zo gezellig mogelijk in te richten. Ik deel het kantoor met twee collega’s, maar heb wel een eigen bureau. Die probeer ik ook zo gezellig en handig mogelijk in te richten zodat ik alles binnen handbereik heb.

Budget spulletjes voor je werkplek!

En of je nu vanuit huis werkt, studeert of op kantoor zit, het werk is altijd leuker als je leuke spulletjes om je heen hebt. Een mooi, rustig schilderij, handige hulpmiddeltjes etc. die het werk net wat aangenamer maken. Ik vond ze bij Zeeman en ik vond e schilderijen bij Action. Alles past prima bij elkaar en mocht je het zelf niet gaan gebruiken, dan heb je misschien wel een dochter die huiswerk moet maken 😉

De Action schilderijen zijn er met verschillende printjes en kosten €4,95 per stuk.

Ik weet nog dat ik mij vorig jaar suf heb gezocht naar die klemmen die ze nu verkopen bij Zeeman. Ik maakte er een lijstjes bord mee. Ook die kan handig zijn op je werkplek.

Je kunt er alle kanten mee op en er zelf ook dingen mee maken zodat je nog fijner kunt werken.

Op naar een nieuw school- en werkjaar! Ik heb er eigenlijk best zin in en plan voorlopig lekker door zodat je in mijn verlof ook iedere dag wat leuks te lezen hebt op Mamablogger.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Christine
  17 augustus 2017 / 08:24

  Leuke accessoires! Die s-haken liggen hier in rosé goud maar ik weet nog steeds niet wat ik er nou mee zal doen.. :S Heb jij tips voor me?

  • 17 augustus 2017 / 12:54

   Ik zou een leuke ijzeren roede ophangen boven een bureau bijvoorbeeld en er leuke en handige accessoires aan ophangen. Misschien zoiets?

 2. 17 augustus 2017 / 10:02

  Te leuk! Ik zoek me ook al weken rot naar die klemmetjes haha. Hopelijk hebben ze ze snel hier in de stad!