Home + Budget Buy | Industriële meubeltjes en woonaccessoires van Action!

Budget Buy | Industriële meubeltjes en woonaccessoires van Action!

Het lijkt wel of januari de interieurmaand is op Mamablogger en misschien is dat ook wel zo. Ik blog over hetgeen dat mij bezig houdt en op dit moment zijn wij heel druk met ons nieuwe interieur. Zo zag je vorige week al de make-over van onze woonkamer en de zoektocht naar een ‘kidsproof’ salontafel. Morgen komt er een blog online over de inrichting van de nieuwe speelhoek, want dat was best even een dingetje met een leeftijdsverschil van zeven jaar. Kortom, het is iets waar ik momenteel druk mee ben en wat ik ook heel erg leuk vind om te delen. En toen zag ik ook nog dat Action heel gave industriële meubeltjes en woonaccessoires heeft voor budget prijsjes! Oh en wat dacht je van super low budget globe lampen?!

De retro globe

We gingen erheen voor een retro lamp. En dan bedoel ik echt de lichtbron zelf, dus de bol met de fitting (globe). Ik had er al één met korting gekocht bij Karwei, maar die dingen kosten dus gewoon tussen de €15,- à €20,-! Vind ik erg veel voor een globe. Bij andere winkels waren ze ook zo duur dus ik hoopte dat Action ze zou hebben voor minder en dat hadden ze! Daarna zag ik nog meer leuks en besloot ik ter plekke foto’s te maken.

Ze kosten maar €4,99 en op de onderste foto zie je hoe deze globe in de lamp (die is van Kwantum) staat. Wat een verschil qua prijs hè?

Industriële meubeltjes

Hoe gaaf is deze?! Deze onderscheid zich van de anderen door het staal. Dit staal is dikker en heeft bijzondere kenmerken die het nog meer industrieel maken. Ik zou deze zelf nog willen hebben in de slaapkamer, ideaal! Ik kon er helaas geen prijs bij vinden.

Dit bijzettafeltje heeft wel wat weg van onze salontafel! Erg leuk en lekker low budget voor €18,95! Daar vind je hem niet voor in andere meubelzaken.

Verder zag ik deze karretjes staan, de eerste die ik liet zien is nog steeds mijn favoriet, maar ook deze zijn erg leuk! Het tafeltje kost €18,95 en het kastje €19,95.

Tot slot zagen we deze industriële lampen. Deze zijn er in twee uitvoeringen: de hanglamp en een wandlamp met daarboven een tandwiel. De hanglamp kost €14,95 en van het wandlampje heb ik helaas de prijs niet meer.

De foto’s zijn niet ‘je van het’, maar ik wilde dit toch graag met jullie delen. Zo kun je je industriële paleis voor een prikkie maken 😉 En vergeet de globes niet, deze zijn echt aanzienlijk goedkoper dan in andere winkels!

Ik wil nog even benadrukken dat dit geen gesponsorde post is. Deze is spontaan ontstaan toen we er waren en ik wilde dit graag met jullie delen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Ciska
  16 januari 2018 / 07:21

  Leuke hebben dingetjes

 2. 16 januari 2018 / 11:40

  Leuk zeg! Ik zoek ook een globe lamp, wel dimbaar. Maar zie op de verpakking dat dit kan! Toptip!

 3. 7 februari 2018 / 18:33

  Op een plaatje ziet het er vaak wel leuk uit maar vaak is goedkoop toch wel duurkoop bij de Action. Maar naar die globe ga ik zeker kijken.Zeker omdat je deze lamp kunt dimmen.

 4. koosje
  8 februari 2018 / 01:41

  ziet er leuk uit, maar vindt het toch een wat dertien uit een dozijn. iedereen heeft het in huis staan. en ik denk dat het over een jaar bij de kringloop of rommelmarkt staat.