Home + Diary | Weer in het gareel lopen…

Diary | Weer in het gareel lopen…

Afgelopen week was mijn eerste werkweek na mijn verlof én de scholen begonnen weer. Kortom, we moesten weer in het gareel lopen en werden geleefd door allerlei verplichtingen. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Ik had nog één dag vrij, maar Milan moest weer naar school. Omdat dit toch echt de allerlaatste dag was van mijn verlof wilden we het leuk afsluiten. Toen Milan uit school kwam besloten we bij onze favoriete bakker gebakjes te halen voor na het eten. Dit was de mijne en die heet ‘Hemelse modder’. Nou, hemels is ‘ie zeker!

Daarna moesten we als een malle door naar de tandarts voor controle. Bij Milan was alles goed, maar ik had twee(!) gaatjes. Ai… En ik poets altijd zo goed en ben zo zuinig op mijn gebit. Balen…

Dinsdag

Mijn eerste werkdag en ik breng Floris als eerste weg naar mijn ouders. Daarna racen we snel door naar Milans school.

Eenmaal op kantoor zet ik als eerste deze foto van de jongens neer op mijn bureau. Ik werk tot 17.00 uur en ben ’s avonds echt gesloopt. We gaan vroeg naar bed…

Woensdag

Het is mijn beurt voor de nachtvoeding en ik geniet van dit momentje.

Ik werk tot 11.00 uur en haal Floris daarna op bij mijn ouders. Samen halen we Milan uit school, lunchen we en daarna gaan we snel weer door naar de musicalles. Hier parkeer ik de auto en stel ik mijn Parkmobile app in.

’s Avonds is het tijd voor zwemles en dan zit ook deze dag erop.

Donderdag

Ik werk de hele dag en maak nauwelijks foto’s. Wel word ik ’s avonds heel blij van dit vrolijke mannetje. Dit gezichtje willen we veel vaker zien!

Verder werk ik ’s avonds nog even door voor Squla en dan plof ik naast Patrick neer op de bank.

Vrijdag

Ik werk in alle vroegte nog even door voor Squla, beantwoord wat mail en breng daarna, samen met Floris, Milan naar school. Ik vouw daarna thuis een was weg, haal de stofzuiger nog even door de kamer en rijd daarna snel door naar een vriendin. Even gezellig bijkletsen.

Dan krijg ik een telefoontje van Pat waar we niet zo blij mee zijn. Eenmaal thuis ga ik bellen en dat houdt ons een paar uurtjes bezig. Gelukkig krijgen we te horen volledig in ons recht te staan, maar leuk is het allemaal niet.

Omdat dit allemaal heel veel tijd kost en ik Milan als een speer uit school moet halen, neem ik Floris mee in de draagdoek op de bakfiets. Ik zal er heel veel kritiek op krijgen, maar soms is het wel heel handig. Daarna brengen we tijdschriften terug naar de bieb, want ik ben veel te laat met inleveren. Oeps…

Uiteindelijk lijken we de dag goed af te sluiten en lijkt het allemaal goed te komen, maar ik neem alsnog het zekere voor het onzekere. Daarna besluiten we er niet meer aan te denken en te genieten van het weekend.

Zaterdag

Dit wordt een mega drukke dag, maar we starten rustig op. Milan is een meester in bouwen op Minecraft en laat zien wat hij heeft gebouwd. Hij speelt overigens de Minecraft versie waar niet in wordt gevochten. In deze versie kun je alleen maar bouwen en wat doet hij dat goed! Milan heeft een heel goed ruimtelijk inzicht.

Daarna wordt het chaos. Ik begin met het uitwerken van allerlei DIY’s voor Mamablogger en daarna gaan we naar de stad voor cadeautjes, want morgen hebben we twee verjaardagen. Ook gaan we naar de bouwmarkt voor hout, want we willen nog één ding in onze woonkamer maken. Ook deze DIY volgt binnenkort!

Daarna toch nog even snel de stad in voor spulletjes op de plank en ik ben verliefd op het groene luik. Ik heb hem niet gekocht, maar hij staat hoog op de wishlist!

Ik haal nog wat lekkers en zodra de jongens op bed liggen zetten wij dit lekkers op de tafel en kijken ‘The wolf of Wallstreet’ op Netflix. Deze film valt overigens heel erg tegen!

Zondag

Weer een mega drukke dag! Ik moet vooruit bloggen voor de komende dagen, de bedden verschonen, het huis schoonmaken, mijn freelance klus voor deze week afmaken én we hebben twee verjaardagen en een verrassingsetentje. Dit zijn wat foto’s van deze drukke dag!

Komende week gaan we weer volop aan het werk en draait alles gewoon weer door. Ook ben ik bezig met het één en ander om dat (juridisch) goed te regelen. Laat maar komen deze week!

Hoe was jullie week? Ik hoop goed! Fijne week gewenst!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Christine
  15 januari 2018 / 10:17

  Een goeie (werk-)week gewenst! En wat er ook voorgevallen mag zijn met Patrick, sterkte met het afhandelen en een plekje geven.. en ik hoop voor je dat je nog veel meer mag genieten komende week van die pretletter van een Floris, wat een heerlijk lachend bekkie!! Is hij minder huilerig tegenwoordig?

  Hier een héle fijne week gehad die op maandag begon met de intake bij de verloskundige en op vrijdag eindigde met de eerste echo!! Geweldig om weer mee te mogen maken, heb er nog veel meer van genoten dan bij de eerste :$ 😉 Deze week gaan we het wat vrienden vertellen en volgende week collega’s en overige kennissen.. heerlijk dat dit onze agenda momenteel beheerst!! 😀

  • 19 januari 2018 / 17:07

   Wat leuk een eerste echo, dat is genieten zeg! Ik heb nu ook meer genoten met Floris gek eigenlijk. Wat een fijn nieuws gaan jullie brengen, geniet ervan!