Home + Blote benen in de zomer, ik vind het nogal een dingetje

Blote benen in de zomer, ik vind het nogal een dingetje

Laten we eerlijk zijn, ik heb niet de slankste benen en die zal ik waarschijnlijk nooit krijgen ook. Ik vind mijn benen dan ook absoluut niet mooi, maar als het ruim 30 graden is kan het mij soms ook niet meer schelen. Dan wil ik ook iets luchtigs aan, in de hoop dat mijn benen nog iets verkleuren en het dan nog wat lijkt 😅. Afgelopen zondag waren mijn benen sowieso nog witter dan wit en toch besloot ik een korter jurkje aan te doen. Dat vond ik aanvankelijk nog wel een gedurfde actie, maar naarmate de dag vorderde realiseerde ik mij dat ik mij toch de hele dag bewust ben geweest van mijn benen. Ik vind het blijkbaar nogal een ding…

Ik vind dit zwarte jurkje fantastisch met een dikke, zwarte panty en leuke laarsjes. In de winter trek ik dit jurkje dus zonder nadenken uit de kast. Dat was afgelopen weekend wel anders, maar ik wilde tegelijkertijd ook dat mijn benen een beetje kleur zouden krijgen. Sneakers eronder en klaar. Prima outfit. Althans, op papier dan, want voor mij voelt het toch niet zo. Met een panty zie je mijn benen ook, maar het is anders en het voelt ook heel anders.

Het gekke is dat ik het bij anderen met wat vollere benen juist heel leuk vindt staan. Dan zie ik alleen een leuke outfit en denk ik ‘maar dat kan ik ook gewoon aan’. Zo gewoon voelt het dus niet. Ik ben mij de hele dag bewust geweest van mijn jurkje en mijn blote benen. Ik heb de hele dag dat jurkje naar beneden getrokken.

Lange rokken voelen veiliger

Er is nog genoeg te overwinnen in mijn geval. Lange rokken voelen veiliger, daar voel ik mij ook zelfverzekerder in. Daarom heb ik er een paar gekocht en is de kans groter dat je mij daar deze zomer in ziet in plaats van in dit zwarte jurkje.

Herken jij dit gevoel of denk je met dit warme weer ‘bekijk het allemaal maar, het is warm dus ik trek gewoon aan wat ik fijn en luchtig vind’.

Laat het me weten in de comments hieronder. Je kunt me ook volgen op Instagram of Facebook.

 

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *