Home + Budgettip | Zand- en waterspeelgoed van Zeeman, inclusief de “traktatie bootjes”

Budgettip | Zand- en waterspeelgoed van Zeeman, inclusief de “traktatie bootjes”

Er wordt deze dagen volop buiten gespeeld en het liefst met water. Omdat we tijdens de verhuizing veel buitenspeelgoed hebben weggegooid (de zandbak ging weg en veel zat onder het zand en was kapot), hadden we nu niet zoveel meer. Hoog tijd om het speelgoed wat aan te vullen. We gingen daarvoor naar Zeeman omdat we op Instagram de “traktatie bootjes” hadden gezien die ik sowieso wilde kopen, maar Zeeman bleek nog meer leuks te hebben.

De “traktatie bootjes” van Zeeman

Ik spotte deze bootjes op het Instagram account van Zeeman Helmond de Bus. Op het account was te zien dat je met deze bootjes een ontzettend leuke traktatie kunt maken. Bind er een doosje snoepjes op, steek er een parapluutje in en als je dit geheel vervolgens inpakt heb je een heel leuk, cadeautje!

Omdat ik dit soort dingetjes altijd in huis heb en deze bootjes echt te gek vind (kijk die kleuren!), besloot ik een setje mee te nemen voor Floris, maar ook voor mijzelf zodat ik een leuk cadeautje kan maken als het nodig is. Een setje van zes bootjes kost €2,49.

Stapelbakjes

Dan deze stapelbakjes. In dezelfde stijl als de bootjes en superleuk om in het water mee te spelen. Floris vermaakt zich er prima mee. De stapel bestaat uit acht bakjes en kost €2,99 per setjes. Deze zijn overigens ook leuk om toe te voegen aan een kraamcadeautje, want ze komen hoe dan ook een keer van pas. Volgens mij zijn er maar weinig ouders die dit soort bakjes niet in huis hebben.

Zandspeelgoed

Deze zandtoren in één set met het harkje en het schepje. Eigenlijk bedoeld dus voor zand, maar Floris was er vooral druk mee in een teil met water. Hij schepte het water in de toren en vond het leuk om met het schepje water tegen het raam aan te gooien. Het gevolg was een boze moeder en een huilende peuter die het compleet onterecht vond dat het schepje, na twee keer waarschuwen, in de kast werd gelegd. Met zand is het dan toch veiliger haha.

Toch is ook dit setje heel leuk, zijn de kleuren mooi en is de toren stevig genoeg om lekker mee te spelen. Deze set kost €2,99.

Mocht je nog wat in huis willen halen, zou ik snel naar Zeeman gaan, vooral voor de bootjes. Ik was namelijk niet de enige die er in de winkel naar vroeg. Zo zie je ook wat een bereik je kunt creëeren op Instagram en hoeveel mensen je daar kunt inspireren. Mocht jij de boot gemist hebben (sorry, flauw grapje) dan hoop ik dat ik je hier heb kunnen inspireren.

liefs

 

TuinTuin

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.