Home + Wat is dat toch met de Napapijri jassen?

Wat is dat toch met de Napapijri jassen?

Waarschijnlijk heb je ze al voorbij zien komen; de Napapijri jassen. Van oorsprong een echt outdoor merk en de jassen kunnen daardoor wel tegen een stootje. Tegenwoordig ontzettend hip, vooral onder pubers, en tegelijkertijd belachelijk duur. Oké, ze gaan dus lekker lang mee, maar heel praktisch zijn ze ook niet omdat je ze over je hoofd moet doen. En toch heb ik zo’n jas gekocht voor Milan. Waarom?

Waarom zou je een Napapijri jas kopen voor je kind(eren)?

Ik ben gek op kinderkleding en combineer duurdere items met bijvoorbeeld kleding van de Wibra. Als ik iets leuk vind maakt het mij niet uit waar het vandaan komt. De enige voorwaarde is dat ik het op een leuke manier kan combineren en ik op school niet nog 20 kinderen in dezelfde kleding tegenkom. Die jas ga ik ongetwijfeld wel vaak tegenkomen en toch heb ik hem gekocht. Waarom? Ik vind hem oprecht leuk! Daarbij kan hij dus tegen een stootje en als Milan hem niet meer past kan ik hem goed verkopen. Binnenkort ga ik bijvoorbeeld weer kleding van Milan uitzoeken en ik krijg nu al mailtjes met de vraag wanneer ik dat ga doen en of ik hen dan in wil lichten. Meestal vraag ik er ongeveer de helft voor terug. Soms wat meer, maar dat ligt dan eraan hoe mooi een kledingstuk nog is. Gelukkig is Milan er heel zuinig op!

Al met al heb ik daarom toch de regenjas besteld die ook prima kan als jas voor het voorjaar. Ik hoop dat hij snel binnen is, dan kan Milan hem passen en hoop ik dat we een fijne jas hebben voor komend seizoen.

Ik weet niet wat het is, maar de jassen hebben wat. Ik vind ze oprecht leuk en denk als ik mijn neefje en nichtje moet geloven is de kwaliteit erg goed en zijn het ook nog eens heel praktische jassen.

Wat vinden jullie?

Wat vinden jullie van deze jassen? Kende je ze al en zou jij er eentje kopen voor je kind(eren)? Waarom wel of waarom niet? Klets mee in de comments hieronder, ik ben namelijk heel benieuwd!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *