Home + Birthday Boys | Het verlanglijstje van Floris en dit is dé opvolger van de VTech ijscokar!

Birthday Boys | Het verlanglijstje van Floris en dit is dé opvolger van de VTech ijscokar!

Op 17 en 18 oktober zijn de jongens jarig en vorig jaar introduceerde ik in aanloop naar hun verjaardagen de rubriek “Birthday Boys”. Hierin liet ik alles zien wat met hun verjaardagen te maken had; van de uitnodigingen tot aan de traktaties. Aan de bezoekersaantallen kon ik zien dat dit goed werd ontvangen en omdat ik weer volop bezig ben (hysterische moeder alert) met de verjaardagen, blaas ik de rubriek nieuw leven in. Floris wordt twee en Milan wordt negen. Ik begin deze eerste Birthday Boys van 2019 met het verlanglijstje van Floris. En ik heb zoiets leuks gevonden: dit is dé opvolger van de populaire ijscokar van VTech!

Het verlanglijstje van Floris

Nou ja, eigenlijk is het ons verlanglijstje hoor 😉 Floris heeft natuurlijk nog geen flauw idee dat hij bijna jarig is en vindt alles leuk dus wij bepalen min of meer wat hij krijgt. Floris is gek op auto’s en begint nu ook wat interesse te krijgen in Duplo. Toch gaat zijn voorkeur naar een hoop herrie en wielen haha.

Toet Toet Auto’s

Aan de visite vragen we Toet Toet Auto’s. Hij heeft er al een hoop, maar vindt ze fantastisch. Er zijn er zoveel te koop, dat hij nog wel even vooruit kan. Daarnaast zijn ze redelijk geprijsd waardoor het voor iedereen een leuk cadeautje is.

Dé opvolger van de VTech ijscokar: de VTech Grill & Leer Barbecue

Vorig jaar rond deze tijd was de VTech ijscokar overal uitverkocht. Wij weken op den duur uit naar Duitsland en hebben nu een Duitse versie. Floris speelt er nog steeds iedere dag graag mee al zijn we wel een aantal onderdelen kwijt. Die belanden iedere keer onder de bank haha. In ieder geval is die kar een groot succes hier in huis. Lange tijd vond ik het jammer dat er geen uitbreidingspakket te koop is, maar inmiddels heb ik dé opvolger van de ijscokar gevonden: de Grill & Leer Barbecue!

De bouw van de kar is hetzelfde en je kind kan erachter lopen. Hij maakt muziek, er zitten genoeg accessoires bij (die hier ook wel weer onder de bank zullen verdwijnen)  en hij is gewoon heel erg leuk! Deze info haalde ik van de VTech site:

 • Deze grappige barbecue zit vol met vrolijke zinnetjes, rijmpjes en gezongen liedjes
 • Het spit herkent de etenswaren en leert kleuren, tellen en nog veel meer
 • Druk op de grill om realistische geluiden te horen en zie de lichtjes knipperen
 • De 16 accessoires stimuleren het spelen van rollenspellen en zorgen voor nog meer speelplezier
 • Spelen en leren tijdens 3 verschillende speelstanden
 • 15 melodietjes en 3 gezongen liedjes
 • Stevig en duurzaam design
 • Regelbaar volume
 • Automatische uitschakeling

Wij hebben hem inmiddels besteld voor Floris’ verjaardag en zijn heel benieuwd naar wat hij ervan vindt.

Duplo

Ook merken we dat Floris steeds meer interesse krijgt in zijn Duplo. Het lukt steeds beter om de blokken op elkaar te plaatsen en hij vindt het leuk. We denken daarom aan de volgende Duplo sets:

Het familiehuis

Mickey’s vakantiehuis

Duplo vliegveld

Verder vinden we het vooral lastig, maar ik denk dat we Floris hier wel heel blij mee kunnen maken. De barbecue komt in ieder geval zijn kant op en de Toet Toet auto’s vragen we aan onze visite. De rest zien we nog wel en anders onthouden we dat voor de feestdagen.

Hebben jullie nog leuke tips voor een jongetje dat twee wordt? Laat het me weten in de comments hieronder.


 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments

 1. 22 september 2019 / 08:31

  Ik vind die Barbecue leuk, maar werd vervolgens nog enthousiaster van Micky`s vakantiehuis. Duplo blijft echt prachtig speelgoed!

  • 23 september 2019 / 05:53

   Ja, die vindt ik ook heel erg leuk! Misschien toch voor Sinterklaas 😉

 2. Leonie
  22 september 2019 / 09:38

  Loopfiets, bal, keukentje, iets voor buiten? Ligt er zo aan wat voor kind je hebt…. Die van mij spelen nergens mee. Zijn het liefst buiten, zingen, dansen, bouwen hutten met lakens, verbouwen de woonkamer tot gympaecour….

  • 23 september 2019 / 05:52

   Bedankt voor je reactie! Keukentje heeft hij al en afgelopen zomer hebben we onze tuin helemaal aangepakt. Hij heeft daar nu een nieuw speelhuisje in staan die we leuk hebben ingericht, een nieuwe houten zandbak en we hebben zo’n ouderwetse wipkip. Verder bouwt hij inderdaad met Milan weleens een hut in de woonkamer en speelt hij graag met auto’s etc. Een loopfiets onthouden we even voor de feestdagen, is ook een goede inderdaad!