Home + Action komt met een houten speelgoedlijn en die is leuk!

Action komt met een houten speelgoedlijn en die is leuk!

Wij zijn thuis dol op houten speelgoed. Zo heeft Floris een te gek houten speelgoedkeukentje met allerlei houten accessoires en schreef ik laatst nog over budget houten regenbogen. Ook ben ik dol op de Action en blog ik al vanaf het begin van Mamablogger over al het leuks wat ik er vind of de DIY’s die ik maak van spulletjes die ik daar dan weer shop. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de collectie de laatste tijd wat tegen vind vallen. Ik vind het veel van hetzelfde en als er dan weer wat nieuws is dat écht leuk is, dan heeft ons filiaal het niet of het is meteen al uitverkocht. Nu ben ik wel weer heel erg blij, want halverwege september ligt de allereerste houten speelgoedlijn van Action in de winkels en die is leuk!

Mini Matters van Action

De houten speelgoedlijn gaat “Mini Matters” heten en is het eerste private label van Action wat betreft speelgoed. Action gaat hiermee een verantwoorde en duurzame kant op. Als het speelgoed is namelijk gemaakt van FSC-hout dat weer afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Verder hoef je niet bang te zijn dat het speelgoed niet voldoet aan de hoge kwaliteitseisen, want dat doet het wel. Het speelgoed voldoet namelijk aan internationale kwaliteits- en veiligheidseisen en de houten items hebben tevens het TüV/GS certificaat. Een geruststellende gedachte, want hiermee hoeft dit speelgoed niet onder te doen voor duurder hout speelgoed.

Uitgebreid en voor een lage prijs

De collectie is meteen al heel uitgebreid. Dat is goed nieuws voor ons, want dat betekent dat wij in kunnen slaan voor de komende feestdagen 😉 De collectie bestaat uit ruim 30 items, van klein tot groot en de prijzen beginnen vanaf €1,49. Ik zie voor Floris al te gekke houten auto’s (hij is gek op auto’s), maar ik vind het poppenhuis, keukentje en kraampje ook fantastisch. Wat Action hiermee wil bewerkstelligen is dat houten speelgoed voor iedereen betaalbaar is. Dat is ook de reden dat ik dit nieuws met jullie deel. Ik schrijf regelmatig over budget items, juist omdat ik weet hoe het is om het met veel minder te moeten doen en dan zijn dit soort tips juist fijn.

Op Fonkonline las ik dat er al een prinsessenkasteel of garage te koop is voor €8,95. Ik hoop dat heel wat kinderen daar blij van worden de komende maanden.

De nieuwe collectie zal dus vanaf half september te koop zijn in de winkels. Tegen die tijd zal ik zeker nog wat items kopen en reviewen.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties

  1. Anja
    1 augustus 2019 / 10:43

    Wauw, wat een leuke tip! Ik ga in september zeker ook even kijken of ik wat leuke dingen kan inslaan voor de feestdagen.

  2. Eliza
    1 augustus 2019 / 21:37

    Heel leuk, maar t lijkt wel veel op de houten speelgoedlijn van de Lidl. Zeker t poppenhuis en t keukentje. Maar misschien is de rest anders. Ik ben benieuwd!