Home + Houten regenboog | Deze zijn het leukst!

Houten regenboog | Deze zijn het leukst!

Regenbogen zijn hip en dat geldt ook voor de houten regenboog. Deze staat garant voor urenlang speelplezier omdat je met de bogen kunt bouwen en er van alles van kunt maken. De fantasie van kinderen wordt geprikkeld en daar komen verrassend leuke dingen uit. We kennen denk ik allemaal wel de regenbogen van Grimm’s. Prachtig, maar ook prijzig. Er zijn gelukkig nog meer alternatieven, al kan de Grimm’s regenboog natuurlijk ook niet ontbreken. En is je kindje nog te jong? Dan is zijn deze regenbogen de perfecte accessoire op de kinderkamer 😉 Kies zelf jouw favoriet uit dit lijstje.

Houten regenboog van Small Foot Company

Deze lijkt het meest op die van Grimm’s en bestaat uit 7 bogen. Deze is 26 centimeter breed dus groot genoeg voor kinderen om uitgebreid mee te spelen. Ik zie Floris hier wel met zijn autootjes overheen rijden en er samen met Milan leuke dingen van maken.

Houten regenbogen van Little Dutch

De regenbogen van Little Dutch zijn nieuw en zijn er in verschillende kleuren, waaronder deze blauwe. Hij bestaat uit 8 bogen, is relatief groot (bijna 24 cm breed) en kost in vergelijking met bijvoorbeeld de Grimm’s regenbogen een stuk minder. Deze leukerd kost namelijk €19,95 Ik wil deze heel graag voor Floris én hij staat heel erg leuk op zijn kamer.

Houten regenboog van Grimm’s pastel

De meest prijzige is deze van Grimm’s, maar dit is ook de meest uitgebreide. Deze regenboog bestaat uit maar liefst 12 bogen in te gekke kleurtjes. Alleen de kleuren triggeren kinderen al om ermee te spelen. Deze staat hier daarom hoog op het verlanglijstje, maar ik vind het toch nog wel wat prijzig. Deze kost namelijk €76,95 en dat is een flink cadeau.

Houten regenboog met een wolkje

Tot slot laat ik jullie deze zien. Een iets andere regenboog dan de anderen, maar wel een superleuke voor een heel fijn prijsje. Deze houten regenboog kost namelijk maar €17,95! Leuk detail is het wolkje. Om te proberen en voor de kleintjes is dit echt een heel leuke regenboog.

Heb jij één van deze regenbogen? Zo ja, hoe bevalt deze? Wordt er veel mee gespeeld? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties

 1. Christine
  6 juni 2019 / 06:42

  Wauw zeg, die laatste is dus zo zó leuk!! Ik had de Little Dutch variant ook al op het verlanglijstje staan voor de eerste verjaardag van de jongste, maar nu twijfel ik.. neig toch sterk naar de laatste nu!

  • 6 juni 2019 / 06:52

   Ja, die is ook leuk hè? Zeker dat prijsje. Ik neig zelf naar die van Little Dutch voor Floris, maar twijfel ook nog.

 2. corieke
  10 augustus 2019 / 08:53

  mijn gastouder heeft die van grimms en mijn zoontje is daar weg van zet ze op een rijtje en weer terug. ik vind ze ook fantastisch maar inmiddels is Stijn al 3 dus daar vind ik het dan te duur aangezien hij er denk ik nu wel bijna te oud voor wordt.

  • 10 augustus 2019 / 15:05

   Is ook zo en ik vind ze sowieso wel erg prijzig. Wij hebben nu die van Little Dutch en nu we hem hebben kijkt ‘ie er minder naar om dus ik ben blij dat we de dure van Grimms nog niet hebben gekocht.