Home + Achter de schermen| Fotoshoot Ouders van Nu!

Achter de schermen| Fotoshoot Ouders van Nu!

Misschien heb je het al voorbij zien komen op Instagram of Facebook, maar wij staan deze maand in de Ouders van Nu! Een tijdje terug plaatst ik een blog over de taakverdeling hier in huis. Naar aanleiding van deze blog werd ik gevraagd door Ouders van Nu of wij wilden meewerken aan een artikel over dit onderwerp. Natuurlijk wilden we dat!

Ik vond het een leuk onderwerp, anders had ik er geen blog over geschreven, maar het is ook wel heel bijzonder om met zijn drieën op de foto te gaan en je gezin terug te zien in een blad.

Het resultaat ligt nu in de winkels en kun je zelf lezen, maar hoe gaat het nu in zijn werk? Daarom krijg je een kijkje achter de schermen!

Een interview geven gaat over het algemeen telefonisch. De komende periode kom je mij, manlief of M ook in andere bladen tegen en alle interviews gingen telefonisch. Behalve het interview wat M had, maar met kleintjes is het handiger het direct te doen. In ieder geval was het een leuk interview. Niet lang daarna kregen we de tekst per mail en konden we die nog even controleren op onjuistheden.

Foto’s maken is een andere uitdaging, want als ik thuis ben wil dat nog niet zeggen dat manlief dat ook is. Hij is vaak laat thuis vanwege zijn werk. Uiteindelijk lukte het om de afspraak aan het einde van de middag te plannen en ook manlief was op tijd thuis gelukkig!

Aan het einde van de middag is het even passen en meten wat betreft het licht, maar het lukte! Er werden foto’s gemaakt in de huiskamer en keuken, maar uiteindelijk is het de foto in de huiskamer geworden. Vooral M staat er erg leuk op! Hij was dan ook heel trots op het eindresultaat 😉

De dames die namens Ouders van Nu kwamen fotograferen waren super gezellig, stelden je op je gemak en legden vooral aan M goed uit wat ze gingen doen en hoe ze de foto wilden hebben. Na een klein uurtje waren de foto’s gemaakt en begon het wachten tot het nummer in de winkel ligt. Hij was er al eerder dan verwacht dus het was een echte verrassing. Wij zijn blij met het resultaat!

Heb jij hem al gezien? Zo ja, wat vond je ervan? Laat het me weten! Oja, er staat natuurlijk nog veel meer leuks in dit nieuwe nummer en voor dit item zijn wij niet het enige gezin wat erin staat, het is dus de moeite waard om hem even te shoppen en lekker met een kopje thee op de bank door te lezen. Een ‘me-time’ dus!

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 12 mei 2015 / 11:14

  Ik lees de Ouders van Nu eigenlijk nooit meer, maar als ik de foto zo bekijk is het prachtig geworden!

 2. 12 mei 2015 / 16:42

  Leuke foto! En hoe reageerde de omgeving op het artikel? Ga maar eens even bij de bieb kijken of ik je herken

 3. 12 mei 2015 / 19:20

  ah wat jammer ik heb hem onlangs opgezegd!
  Maar wel super gaaf dat jullie erin staan!

 4. 13 mei 2015 / 13:29

  Wat een superleuke foto! jammer dat ik hem niet lees, maar kan bij de bieb ook een keer kijken (zie de tip hierboven). Echt leuk om zo’n artikel te hebben voor later! (kan hij mooi tégen jullie gebruiken in zijn puberteit) 😉