Home + Achter de schermen bij de fotoshoot met M!

Achter de schermen bij de fotoshoot met M!

Afgelopen zaterdag had M een fotoshoot en een echt interview voor Libelle! Ik heb dit vorig jaar al een keer mogen doen voor een heel ander onderwerp, maar wat een bijzondere ervaring was dat! M was toen ook mee en wist al een klein beetje wat hij kon verwachten. Het grote verschil was echter de locatie. Zat ik vorig jaar lekker warm in een studio, M moest in zomerkleding een buitenfoto maken.

Met zomerkleding bedoel ik dan ook echt een zwembroek en een hemdje. Ik had ergens nog de hoop dat ze een leuk strand decor hadden of dat een zonnig Scheveningen er achter gephotoshopt kon worden, maar helaas… M moest toch echt naar buiten.

Toch leek het alsof de weergoden ons nog goed gezind waren, want toen M op de foto moest was het droog, ging de wind liggen en brak er zelfs een waterig zonnetje door. Heel waterig, maar toch, het scheelde wel iets.

Wat ik wel doodeng vond was dat M zo dicht aan de rand van een steiger moest staan, het zweet stond in mijn handen en ik heb geloof ik wel tien keer gezegd dat hij uit moest kijken. Dit werkte natuurlijk averechts, want dat hielp de fotograaf ook niet. Ik ben toen maar even weggelopen en weer terug gegaan toen het klaar was. Manlief was er gelukkig wel bij dus die kon in het water springen als het nodig was 😉

Ik mag natuurlijk niet teveel laten zien en vertellen, maar ik wil je toch wel wat laten zien, omdat ik gewoon heel trots ben op mijn kleine ventje die het toch maar mooi even deed zonder ook maar één keer te mopperen. Hij wilde graag meedoen en vond het gelukkig ook heel erg leuk. Het was een leuke ervaring en we kijken uit naar het interview en de definitieve foto. Ik zou Libelle nummer 28 dan ook heel goed in de gaten houden 😉 Kijk je dan nu even mee achter de schermen?

Landgoed De Zuilen in Hillegom, heel bijzondere locatie! We moesten ook even zoeken waar we heen moesten.

Binnen was het even wachten totdat iedereen er was. M vermaakte zich ondertussen met de discolampen, papegaai Coco en had vriendschap gesloten met een meisje dat daar woonde. Gave plek om te wonen!

In de make-up voor een lekker zomers kleurtje en daarna de jas van de visagiste aan. Toen konden we echt naar buiten voor de foto’s!

Dit is wel een fantastisch uitzicht en het klaart zowaar een beetje op!

Doodeng op de steiger dus ik was blij toen hij daar lekker in het midden kon gaan staan. En adem uit haha… Toch hebben we daar niet lang gestaan. M was niet heel erg fit en dat heb ik ook aangegeven. Ze hebben hier zeker rekening mee gehouden en in een mum van tijd waren de foto’s gemaakt. M heeft overigens geen vis gevangen, al zaten die er wel. Sterker nog, we mogen nog een keertje terugkomen om daar te gaan vissen. Vooral manlief was daar erg blij mee.

Na het interview mochten we alweer naar huis. Terwijl we naar de auto liepen zagen we deze auto nog en ik moest daar even een foto van maken.

Het was een geslaagde ochtend!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 28 april 2015 / 11:11

  Wat leuk! We gaan de Libelle in de gaten houden. Ik heb zelf afgelopen donderdag shoot voor AD Magazine van aankomend weekend gehad.

 2. Joke
  28 april 2015 / 11:36

  ach wat lief je eigen Fotomodel, ga het zeker in d gaten houden.
  Kun he trots op zijn Marisca, geef hem een dikke knuffel van mij !

  Liefs Joke

 3. 28 april 2015 / 11:36

  Wouw wat leuk! Wel spannend hoor zo in de kou en bij het water. Maar als je mannetje het leuk vond dan is dat zo vergeten toch?? Lijkt me een erg leuke ervaring voor jullie dit! Ik ben benieuwd! Liefs, Eva