Home + 6x mijn favoriete outfit en stijl

6x mijn favoriete outfit en stijl

Mijn favoriete outfit is een skinny jeans (het liefst dit model), een leuke top en daarop een jasje of vestje. Je kunt mij hierin uittekenen. Ik heb wat favorieten wat betreft broeken en merken en die zie je allemaal terug in deze outfits. Kijk maar mee!

Stoer met spijker

Dit is het spijkerjasje dat ik laatst liet zien in de shoplog.Deze is, net als de jeans, van Only Carmakoma. De lila top heeft leuke pofmouwtjes als zie je die nu natuurlijk niet. Deze is van Vero Moda Curve. De sneakers zijn van Veja.

Het groene jasje

Ik hou van dit groene jasje! Ook deze is van Only Carmakoma. Hier draag ik hem op de Carwilly jeans (dezelfde als hierboven, maar dan een andere kleur). Het zwarte shirtje is dezelfde als de lila die ik op de foto’s hierboven draag en heeft dezelfde pofmouwtjes. Een fijne outfit voor het voorjaar! De schoenen zijn van Nike. Dit zijn mijn budget Nikes die ik eerder aan jullie heb laten zien.

Gewoon netjes

Mijn favoriete outfit, maar dit keer met een zwarte blazer. Ik draag hier gewoon weer de Carwilly (heb bijna alle kleuren haha) met daarop een terracotta-kleurige top van Only Carmakoma. De blazer is van M&S Mode. De sneakers zijn van Veja en zijn eigenlijk aan vervanging toe, maar lopen zo lekker.

Dit keer met een vestje

Blazers worden natuurlijk ook afgewisseld. Dit keer met dit fijne vestje. De jeans is bekend, het shirtje is er één met driekwart mouwen van Street One. Het vestje is ook weer van Only Carmakoma en zit zo lekker!

Met de jurk die ik draag als jas

Ik ben nog steeds zo onwijs blij met deze jurk met pofmouwtjes die ik draag als jas. Ook deze is van Only Carmakoma en draag ik gewoon los. Hier draag ik hem op een streepjes shirt van Esprit. Deze broek is de lichtgrijze variant van de Carwilly.

Lekker lila

De zesde en laatste outfit die we op de foto hebben gezet is deze. De donkerblauwe Carwilly met een basic zwart shirtje van Only Carmakoma. Dit shirtje is al wat ouder, maar blijft goed. De lila blazer is van M&S Mode en is hetzelfde als de zwarte die je hierboven al hebt kunnen zien. Deze blazer kocht ik vorig jaar.

Stiekem vond ik het best leuk om zes keer mijn favoriete outfit op de foto te zetten. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en welke outfit je het leukst vindt. Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *