Home + Diary | Koningsnacht- en dag, Beekse Bergen en Pannenkoeken eten

Diary | Koningsnacht- en dag, Beekse Bergen en Pannenkoeken eten

Afgelopen week hadden de jongens vakantie en vierden we met elkaar Koningsnacht- en dag. Ook gingen we een dagje naar Beekse Bergen en aten we pannenkoeken met vrienden. Toch moesten wij nog werken en ik werkte twee dagen thuis. Dat ging de ene dag heel goed, de andere dag een stuk minder. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

Nou, het is schandalig, maar dit is de enige foto die ik terug kon vinden van afgelopen maandag. De jongens gingen naar opa en oma en gingen met hen de hele dag op stap. Zij hadden immers al vakantie. Ik was op kantoor en aan het einde van de middag haalde ik de jongens weer op.

Dinsdag

Normaal werk ik op dinsdagochtend op kantoor en in de middag thuis. Vanwege de vakantie werkte ik vandaag de hele dag thuis. Het ging goed, maar was ook wel een beetje pittig. Ik moest mij voor een aantal dingen goed concentreren en dat lukt toch minder goed met twee kinderen om je heen. Toch ging het uiteindelijk wel.

Milan wilde graag de auto wassen en tussen de middag liepen we even naar de Appie om wat lekkers te halen voor de lunch. Konden we mooi even wandelen.

’s Avonds was het tijd voor een feestje. We fietsten naar de stad voor Koningsnacht. Het was ouderwets gezellig en héél druk op de markt. Heerlijk!

Woensdag

Hieperdepiep voor de Koning, want het is Koningsdag! We gaan al vroeg naar de stad en beginnen met de aubade en het hijsen van de vlag. Daarna gingen we meteen door naar de vrijmarkt.

Na heerlijk gestruind te hebben over de vrijmarkt, gingen we een terrasje op om even lekker te lunchen. We kwamen halverwege de markt mijn ouders tegen en ook zij lunchten mee.

Omdat Gouda dit jaar 750 jaar bestaat, kun je nu het dak van de St. Janskerk in Gouda beklimmen. Floris mocht niet mee (al bleek later van wel), dus hij ging even mee met opa en oma. De klim viel onwijs mee en wat was het gaaf! Echt een aanrader! Dit kan nog tot na de zomervakantie.

Eenmaal thuis moesten de vrijmarktvondsten natuurlijk even worden schoongemaakt. Milan scoorde nog een aantal mooie modelauto’s. Die had hij al schoongemaakt en in zijn kast gezet voor ik er überhaupt een foto van kon maken haha.

Donderdag

Vandaag werk ik weer een hele dag thuis en ik begin vol goede moed, maar het lukt niet echt. De jongens vervelen zich (veel van Milans vrienden zijn op vakantie) en dat is in de middag te merken. Ik overleg met mijn manager en mag er even met ze tussenuit. Wat is het toch fijn om zo’n flexibele werkgever te hebben!

Ik rijd met de jongens naar Schoonhoven om wat lekkers te eten bij het water. We lopen een rondje en rijden dan nog even langs mijn broer en schoonzus. We gaan niet weg voor we de dieren hebben gezien.

Eenmaal thuis kunnen we er weer tegenaan!

Vrijdag

Onze logees zijn er nog steeds en het gaat goed met ze!

Ik werk vandaag weer een hele dag op kantoor en de jongens naar opa en oma. Met opa en oma gaan ze naar Utrecht. Hier wilde Milan graag heen omdat het nieuwe pand van Pokefamily wordt geopend. Er staat een hele rij als ze aankomen, maar opa en oma trotseren de rij haha. Daarna gaan ze met de jongens naar Ballorig, dat is voor Floris weer leuk. Wat boffen ze toch met zo’n opa en oma!

Ik maak aan het einde van de dag deze foto als we weer thuis zijn. Bobby wordt dit jaar 17. Ouwe dibbes 🙂

Zaterdag

We hebben bij de Vriendenloterij vier kaarten gewonnen voor een dagje uit en hebben Safaripark Beekse Bergen gekozen om naartoe te gaan. Maar voor het zover is moet het hele huis netjes zijn. Ik hang nog snel een was op, maak de wc schoon en dweil onszelf de deur uit. Hoppa, nu kan ik ook lekker weg haha.

We hebben een heerlijke dag in Beekse Bergen!

Zondag

Na een heerlijke, luie ochtend gaan we even carspotten in Rhoon. Dit was een kleinschaliger evenement met mooie auto’s en YouTuber Boaz was er ook. Leuk voor Milan!

We wilden eigenlijk vorige week al pannenkoeken eten nadat we bij de Julianatoren vandaan kwamen, maar het zou toen te laat worden voor de kinderen. Daarom besloten we vandaag lekker met z’n allen pannenkoeken te gaan eten. Het was weer gezellig!

Dit was onze week. Deze week werk ik twee dagen en dan ben ik er ook een paar vrij en ga ik met de jongens op stap. Fijne week!

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *