Home + Lifestyle | 5x de leukste invulboekjes van dit moment!

Lifestyle | 5x de leukste invulboekjes van dit moment!

Geef mij een invulboekje voor mijn verjaardag en ik ben gelukkig. Ik houd van allerlei soorten invulboekjes welke ik zelf gebruik, maar geef ze ook regelmatig cadeau. Een dagboek zonder dat je zelf hele bladzijdes vol hoeft te pennen en boekjes die je helpen mooie herinneringen en praktische zaken te onthouden. Invulboekjes zijn er in alle soorten en maten en voor ieder doel is wel een boekje te vinden. Ik gebruik ze overigens ook voor inspiratie voor Mamablogger. Er zijn diverse lifestyle invulboekjes met vragen en die vragen gebruik ik weer als inspiratie voor een artikel. Voor dit artikel heb ik 5x de leukste invulboekjes voor je uitgezocht voor verschillende doeleinden; van een budgetplanner tot een quizboek voor stellen.

1. De Budgetplanner

Een budgetplanner is echt een must wat mij betreft. Het geeft zo ontzettend veel inzicht in je inkomsten en uitgaven. Ik weet dat Excellijstjes ook heel goed kunnen, maar dit soort dingen betreft, schrijf ik het heel graag in een boekje. Deze budgetplanner heeft 12 maandoverzichten en voor iedere maand vijf weekoverzichten. In één oogopslag zien waar je geld heen gaat en waar je op kunt besparen. Zo haal je je spaardoelen tenminste wel.

Zo hield ik een budgetplan bij tijdens onze vakantie en dat werkte heel erg goed. Juist dat stukje bewustwording is heel belangrijk.

Wil je overigens meer weten over hoe je een maandbegroting maakt? Ik heb altijd veel aan de website van het NIBUD.

Fyllbooks Budgetplanner

2. Het grote quizboek voor stellen

Ik merk dat Patrick en ik de laatste tijd steeds vaker op de bank zitten ’s avonds en helemaal opgaan in onze series. We praten wel veel over de alledaagse dingen zoals de kinderen, ons werk, de verhuizing etc., maar elkaar vragen stellen over elkaar als persoon doen we eigenlijk niet. We kennen elkaar door en door, maar tegelijkertijd weten we nog best wel veel dingen niet van elkaar denk ik en anders kunnen meningen en voorkeuren veranderen door de loop van de jaren. Dit grote quizboek voor stellen biedt uitkomst!

Het grote quizboek voor stellen

3. De social media planner

Deze is voor de ondernemers zoals ik die actief (moeten) zijn op social media. Social media bepaalt voor een heel groot deel hoe succesvol een artikel wel of niet wordt en hoeveel ik kan verdienen aan een artikel. Daarom moet ik iedere dag actief zijn, ook om een steeds groter bereik te creëeren. Met deze social media planner kun je alle plannen die je hebt voor je socials uitwerken en inplannen. Zo voorkom je stress omdat je last minute niet meer hoeft te bedenken wat je nu weer gaat posten. Bedenk je teksten, schrijf relevante #’s op zodat je ze niet meer vergeet etc. Super handig deze planner!

Studio Stationery Social media planner

4. Zoedt kletspraat uitsprakenboekje

Floris begint nu volop te praten en dat heeft al wat leuke en grappige uitspraken opgeleverd. Ik bedacht mij van de week nog dat ik deze echt op moet gaan schrijven, omdat ik ze anders over een maand alweer ben vergeten en dat zou zonde zijn. Dit boekje biedt voldoende ruimte om de uitspraken in op te schrijven en is superleuk om ergens neer te leggen. Hier heb je jaren later nog heel veel plezier van!

Zoedt Kletspraat uitsprakenboekje

5. Afscheidsboek collega

Afscheid nemen van collega’s waar je het goed mee kon vinden is nooit leuk. Je vormt met elkaar een hecht team en deelt veel met elkaar. Als een collega dan toch besluit weg te gaan wil je natuurlijk wel een goed cadeau geven. Hoe leuk is dan dit afscheidsboek voor collega’s?! Het heeft wat weg van een vriendenboekje en kan worden ingevuld door 25 personen. Er is ruimte voor foto’s en leuke anekdotes en vooral heel veel mooie herinneringen. Niet alleen een leuk cadeau, maar vooral een heel waardevol cadeau.

Fyllbooks Afscheidsboek collega

Dit zijn de leukste invulboekjes van nu. Althans, dat vind ik dan ?. Welke invulboekjes vind jij leuk en/of handig en gebruik je? Laat het me weten in de comments hieronder.
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie