Home + 25x feiten over mijzelf (2021 editie!)

25x feiten over mijzelf (2021 editie!)

Mijn eerste blog met daarin 50 feiten over mijzelf wordt nog steeds goed gelezen. In de jaren erna maakte ik nieuwe lijstjes met nog meer feiten en nu is het tijd voor een nieuwe lijst met 25 feiten over mijzelf. Jullie weten al een hoop, maar er is een grote kans dat je dit nog niet van mij wist…

1. Ik heb moeite met brood eten, dit blijft vaak hangen na het doorslikken en doet dan ontzettend veel pijn. Daarom eet ik altijd kleine stukjes of doop ik het in de soep.

2. Ik ben na al die jaren nog steeds niet zo’n held op de bakfiets en ben nog altijd bang dat ik val met dat ding. Toch zijn we onafscheidelijk.

3. Ik heb vijf doopnamen die ook nog eens heel lang zijn en lang niet altijd op formulieren passen.

4. Ik heb altijd al graag in de makelaardij (en de uitvaart vind ik ook interessant) willen werken, maar heb destijds toch andere keuzes gemaakt die ook goed uitpakten!

5. Ik werk het best onder druk. Geef mij een deadline over drie weken en dan nog maak ik het de laatste dag. Vaak is ‘ie dan ook nog in één keer goed.

6. Ik houd erg van stabiliteit en zekerheid en neem weinig risico.

7. Het hoort erbij, maar ik vind het lastig dat onze oudste ons steeds minder vaak nodig heeft.

8. Ik ben gek op vintage winkels! Aanraders zijn ‘Wie van Zoet Hout’ in Gouda en Pand 96 in Schoonhoven.

9. Van alle kroketten is de kalfskroket mijn lievelings, vooral die van de Bram Ladage, heerlijk!

10. Het verkopen van twee huizen in één jaar heeft best impact gehad op mij.

11. Stiekem ben ik best een beetje trots op het feit dat ik binnenkort mijn 3000e artikel op Mamablogger plaats en het nog steeds lukt om iedere dag een artikel te plaatsen. Het is ook te leuk!

12. Ooit koop ik nog een designertas. Eentje is meer dan voldoende en die hoop ik ooit door te kunnen geven aan een kleindochter. Of een heel leuke schoondochter 😉

13. Pantoffels die stuk zijn vind ik het lekkerst lopen en het duurt dan ook heel lang voor ik weer nieuwe koop 🙈.

14. Onlangs zijn we begonnen met beleggen en op de één of andere manier vind ik dat heel volwassen klinken.

15. Iedere drie weken laat ik mijn nagels doen en om de zes weken mijn wenkbrauwen. Dat zijn eigenlijk de enige momenten die ik echt voor mijzelf heb. Wat betreft kleur nagellak is rood de kleur die ik het vaakst kies.

16. Ik ben een echte Feyenoord fan, maar helaas worden we zelden landskampioen 😅.

17. De cijfers 10, 17 en 18 komen altijd terug bij ons.

18. Ik heb een idee voor een boek en ben dat aan het uitwerken. Het is nog niet concreet en wie weet ziet niemand er wat in, maar het is leuk er zo nu en dan mee bezig te zijn. Het staat in in ieder geval niet hoog op mijn prioriteitenlijst dus als het er nooit van komt is het ook niet erg.

19. Ik verslind nieuwsberichten over archeologie. Mega interessant vind ik dat.

20. Ik kan slecht tegen harde geluiden…

21. Ik overweeg een abonnement op de streamingdienst With Love, omdat ik houd van zoetsappige films.

22. Het liefst zou ik iedere dag traktaties en cadeautjes maken, heerlijk!

23. Ik wil mijn haar asblond laten verven, maar ik durf niet. Wat vinden jullie?

24. Het is jullie misschien al opgevallen, maar ik schrijf graag over geld en budget. Ik ben best open en hoop daarmee ook een klein beetje een taboe te doorbreken. Het is een onderwerp waar we niet open over praten en waarom eigenlijk niet? Door er open over te zijn kun je mensen ook helpen.

25. Als ik iets hartigs heb gegeten wil ik daarna altijd iets zoets, hoe vol ik ook zit 🙈.

Dit waren 25 nieuwe feiten over mij. Ik ben benieuwd of jij er een aantal herkent en welke 25 feiten jij voor jezelf kunt bedenken.

liefs

 

 

 

ComputerComputer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie