Home + 10x waarom ik zo blij ben met Patrick!

10x waarom ik zo blij ben met Patrick!

De één ziet het misschien als een hoop geslijm, maar ik zal proberen het ‘zoet gehalte’ binnen de perken te houden 😉 Na 13 jaar zeggen we het misschien te weinig tegen elkaar, maar we zijn echt nog steeds heel happy samen. We kennen elkaar door en door, hebben samen heel veel meegemaakt en weten precies van elkaar hoe we op bepaalde dingen reageren. Ik hoor hem in gedachten weleens reageren op dingen en later blijkt dan dat hij ook precies zo reageert als ik verwachtte.

We horen regelmatig dat we een warm gezin zijn en dat is denk ik ook wel zo. Garanties heb je nooit en misschien slaan we elkaar over vijf jaar wel de hersens in, maar dat weet je nooit. Met die intentie ga je ook niet trouwen en sticht je ook geen gezinnetje.

Speciaal voor Pat tien redenen waarom ik zo blij met hem ben

  1. Hij is een heel lieve vader. Milan en hij zijn gek op elkaar en Pat doet alles voor hem. Hij is zelfs zwemles gaan geven toen Milan ook op zwemles ging om hem nog beter te kunnen begeleiden.
  2. Humor. We kunnen ruzie maken, de telefoon boos ophangen, maar één van ons schiet dan altijd in de lach. het duurt nooit lang en we zijn na het lachen al lang weer vergeten waar de ruzie over ging.
  3. Geen eindeloze discussies. Patrick is vrij makkelijk. Als ik van andere stellen hoor waar ze ruzie over hebben, ben ik blij dat wij dit soort zinloze discussies niet hebben.
  4. We brengen veel tijd door met elkaar. Ook dat is heel fijn. Ik heb geen man die de hele week volgepland zit met allerhande hobby’s etc. Natuurlijk gaat ook hij weg, werkt hij regelmatig langer door etc., maar ik hoef hem nooit te vragen thuis te blijven zodat we iets leuks kunnen gaan doen.
  5. Hij is eerlijk. Als er één iemand is die eerlijk is, is Patrick dat wel. Ik heb in al die jaren nooit een reden gehad om aan hem te twijfelen.
  6. Hij weet precies hoe hij om moet gaan met mijn grillen. Dus als ik de box opeens zwart wil hebben, gaat hij daar nog in mee ook! Lang niet altijd hoor, maar als hij er wat in ziet, geeft hij me wel die ruimte.
  7. Niets is gek en alles is bespreekbaar en dat is heel erg fijn!
  8. Hij staat open voor mijn ideeën en ambities. Hij is een grote steun ook als hij vindt dat ik weer eens teveel werk.
  9. We denken over heel veel dingen hetzelfde. We zijn beiden behoorlijk nuchter en het komt regelmatig voor dat hij iets zegt wat ik dacht of andersom.
  10. Hij staat altijd voor iedereen klaar. Je hoeft hem maar te bellen of hij staat er al. Als Patrick een afspraak maakt, komt hij die ook na. Of het nu gaan om verhuizingen, een tuin straten of iets anders, dat maakt hem niet uit. Het enige wat jammer is, is dat dat niet geldt voor iedereen. Dat levert nog weleens teleurstellingen op.

Welke punten herken je zelf bij je partner? Of ga jij juist weer voor heel andere eigenschappen? Ik ben benieuwd!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *