Home + Zwangerschapsupdate #29 | Week 37

Zwangerschapsupdate #29 | Week 37

Het was een beetje een onrustige week. Niet alleen wat betreft de zwangerschap, maar Milan was ook twee dagen vrij vanwege een studiedag en de dag erna natuurlijk de lerarenstaking. De planning liep dus even wat anders, maar dat geeft niet. We zijn wel wat gewend hier in huis 😉 Lees je mee hoe deze 37e zwangerschapsweek verliep?

De verloskundige

Dinsdag stond er weer een controle gepland bij de verloskundige. Mijn bloeddruk bleek wat aan de hoge kant te zijn dus ze vroeg even door naar andere klachten. Ik had al een paar dagen hoofdpijn, maar dacht dat dat juist kwam door het vele vooruit bloggen, mail wegwerken, de laatste dingetjes regelen etc. Ik weet dat ik tussen de middag even zou kunnen gaan liggen, maar ben daar totaal niet het type voor. Vind het zonde van mijn tijd dus typ in die tijd bijvoorbeeld weer een artikeltje uit. Maar goed, ik dacht dus dat de hoofdpijn daar vandaag kwam. Verder ben ik ook met vlagen misselijk. Al deze klachten zouden kunnen wijzen op zwangerschapsvergiftiging dus moest ik donderdag terug komen om mijn urine na te laten kijken…

 

Weer terug naar de verloskundige

De donderdag begon al heel vroeg, maar daar lees je morgen alles over. In ieder geval moest ik voor een extra controle terug naar de verloskundige en nu was mijn bloeddruk goed, maar mijn urine niet. Er zaten teveel eiwitten in en ze dachten dat ik blaasontsteking had. En dus moest ik weer naar de huisarts. Die belde de volgende dag en ja hoor, ik had weer een blaasontsteking… Hup, weer aan een kuur en vandaag moet ik weer voor een extra controle terug naar de huisarts.

De vluchtkoffers!

Dit was ook de week waarin ik de vluchtkoffers heb ingepakt. Een voor Patrick en mij en één voor Milan die dan naar opa en oma gaat. Het was een hele klus om alles bij elkaar te verzamelen, de laatste dingetjes er nog bij te shoppen en alles 100 keer checken. Toch denk ik dat we een heel eind zijn. Ik laat je snel zien wat er in beide koffers zit.

En verder?

Verder weet ik soms van gekkigheid niet hoe ik moet zitten omdat de beentjes van het kleine mannetje enorm in de weg zitten. Typen en zelfs tv kijken worden zo een hele uitdaging 😉

Ik ga vandaag weer naar de verloskundige en dan zien we het wel weer, ik ben benieuwd! Tot de volgende update!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *