Home + 10x mijn guilty pleasures en wat zeggen deze over mij?

10x mijn guilty pleasures en wat zeggen deze over mij?

Guilty pleasures hebben we allemaal wel toch? Wij kregen laatst op het werk een leuk boekje en daar stond ook een artikel in over guilty pleasures. Dat inspireerde mij voor dit artikel, want wat zijn eigenlijk mijn guilty pleasures? Ik dacht er over na en het bleek dat ik er aardig wat heb… Nu is een guilty pleasure eigenlijk een stiekem iets. Je doet iets of je wilt iets waarvan je eigenlijk weet dat het niet hoort. Dat geldt niet voor al deze guilty pleasures. Sommigen zijn gewoon heel erg leuk en ik schaam mij er totaal niet voor 😉

#1 | Ik Vertrek

Kijken jullie ook zo graag naar “Ik Vertrek”? Ik vind dit echt heerlijke televisie. Patrick gelukkig ook en samen kunnen we ons echt verwonderen over mensen die emigreren zonder de taal te spreken. Ik begrijp dat echt niet! Sommigen spreken zelfs geen woord en kunnen de taal amper verstaan. Toch hoop ik wel op een goede afloop, dat is toch het leukst.

#2 | Bitterballen, kaasstengels, de hele mikmak

Echt, als het aan mij ligt zou ik iedere dag aan de bitterballen en de kaasstengels zitten (de gefrituurde dan hè). Ik houd sowieso meer van hartig eten dan van zoet (behalve chocolade natuurlijk, dat kan altijd) en wordt echt intens gelukkig van een bittergarnituurtje op een terrasje. Daarnaast vind ik het ook gewoon heel erg gezellig.

#3 | Series van vroeger terugkijken

Gossip Girl, Friends en zelfs Kees & Co. Ik vind die oude series zo leuk om naar te kijken! Tijdens mijn longontsteking ben ik weer begonnen met Friends en inmiddels heb ik alle seizoenen alweer gezien. Het is zo leuk om dit terug te zien! Sowieso boeit gewone tv ons steeds minder en en kijken we liever series op Netflix en Videoland.

#4 | Eindeloos muziek luisteren op YouTube

Eindelijk eens het hele huis voor jou alleen en dan de muziek kunnen luisteren die jij leuk vindt. Dat klinkt heerlijk en dat is het ook. Ik zit veel op de fiets en luister steeds minder muziek. Heel erg jammer, dus ik vind het heerlijk om eindeloos muziek te kunnen luisteren op YouTube. Zowel oudere als nieuwe nummers, alles komt voorbij. Van Guns ’n Roses tot Eminem.

#5 | Filet American en carpaccio

Niet gezond, maar oh zo lekker! Ik eet bijna dagelijks filet, heel erg slecht, ik weet het en eet bijna wekelijks carpaccio. Het is alleen zo ontzettend lekker! Hier moet ik echter wel een beetje van afkicken, want het is echt niet gezond.

diary_premiere_tv opnames_fotoshoot_mamablogger_

#6 | Tekenfilm Heidi

Kennen jullie de tekenfilm Heidi? Als dat hier op tv aan staat moet ik er gewoon naar blijven kijken. Ik weet niet zo goed wat het is, maar er is iets in die tekenfilm dat mij ontzettend raakt. Ik vind het een ontzettend lief filmpje denk ik. De afleveringen duren relatief lang, maar ze kunnen mij niet lang genoeg duren.

#7 | De rubriek “Waar doet ze het van?” in de Flair

Ik vind het echt heerlijk om te lezen hoe hoog het inkomen van een ander is en wat ze bijvoorbeeld moeten betalen aan hypotheek. Je zal dat niet snel aan iemand zo vertellen, maar anoniem in een tijdschrift is het toch al anders. Zelf zou ik er niet snel aan meedoen moet ik eerlijk zeggen, maar des te leuker vind ik het om het te lezen van een ander.

#8 | Mezelf Googelen

Oké, helemaal raar is het niet met een eigen blog, maar ik Google mijzelf, en de kinderen, regelmatig. Mijzelf vanwege de blog en om te kijken welke foto’s er als eerste te zien zijn en de kinderen om hiervan ook de zoekresultaten in de gaten te houden. Ik ben mij heel erg bewust van wat ik over de kinderen schrijf en houd dit goed in de gaten. Ik doe dit overigens niet heel vaak, hooguit één keer per maand.

#9 | De laatste bladzijde van een boek lezen of de laatste aflevering van een serie alvast kijken

Ik ben één grote, wandelende spoiler alert. Weet je nog de serie “De 12 van Oldenheim”? Ik vond het zo onwijs spannend dat ik Videoland heb genomen zodat ik de laatste aflevering kon kijken. We twijfelden sowieso al een tijdje over Videoland en we besloten een proefabonnement te nemen en die serie trok mij over de streep. Patrick wilde het niet weten, maar ik kon het echt niet laten. Dat geldt ook voor een boek, ik lees dan de laatste bladzijde en lees vervolgens weer verder waar ik gebleven was. Ja, ik kan wel zeggen dat dit een afwijking is 😉

#10 | Kinderkleding

Ik ben gek op kinderkleding en shop het het liefst iedere week. Doen we natuurlijk niet, maar ik kan oprecht blij worden van leuke kleertjes. Het voelt fijn om de jongens leuk te kleden. Zeker als ik het ze zie dragen. Ik word vrolijk van de kleurtjes en het mixen en matchen met elkaar.

Wat zeggen deze guilty pleasures over mij?

Ik denk dat dit zegt dat ik ontzettend nieuwsgierig ben (klopt!), ik ben een echte Bourgodiër en houd van gezelligheid en lekker eten en ik houd ook enorm van de kneuterigheid. Ik heb me wel uitgeleefd en zo nu en dan is dat nog steeds fijn, maar uiteindelijk is er niets fijner dan ’s avonds de deur op slot doen en het gezellig hebben met elkaar. Wat lekker erbij, serietje kijken en verder helemaal niets. Het is ontzettend burgerlijk, maar dat mag als je 33 bent 😉

Wat zijn jouw guilty pleasures? Herken je er eentje, of meer, van mij? Zo ja, welke? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *