Home + Zwemles! Wat zit er allemaal in de zwemtas?

Zwemles! Wat zit er allemaal in de zwemtas?

Milan zit inmiddels al zo’n twee maanden op zwemles en het gaat goed! Hij gaat er met veel plezier naartoe en laat heel trots zien wat hij allemaal al kan als er een kijkles is. Patrick is zwemouder en dat betekent dat Patrick iedere week meegaat en helpt bij het geven van de zwemles. Hij helpt dan niet alleen Milan (het is zelfs beter als de juf dat doet, want dat is toch anders dan wanneer een eigen ouder zegt dat ze iets moeten doen), maar ook de andere kinderen.

Voor Patrick is het heel erg leuk om iets samen met zijn zoon te doen en voor Milan is het fijn dat zijn vader in de buurt is. En als er twee gaan zwemmen betekent dat ook dat er iedere week heel wat meegesleept wordt naar het zwembad. Daarom laat ik je zien wat er allemaal in onze zwemtas zit!

Wat zit er in de zwemtas?

Patrick had nog een goede zwembroek, maar Milan was uit zijn zwembroek gegroeid. Ik moest dus op zoek naar een goede zwembroek die wel tegen een stootje kan, want hij moet wel iedere week in de was. Ik kwam uit bij de webshop UV fashions waar je UV zwemkleding shopt voor het hele gezin. Zelf hadden we niets nodig, maar voor Milan kon ik goed shoppen. Zo kocht ik er niet alleen een heel fijne zwembroek, maar ook twee UV zonnebrillen. Er zijn deze zomer namelijk tig zonnebrillen doorheen gegaan omdat de schroefjes van de pootjes er iedere keer uit vielen. Volgens mij herkent iedereen dat wel. Daarom besloten we nu eens goede zonnebrillen te kopen met UV bescherming. Ik kocht er één in het zwart en één in het wit.

Maar goed, weer even terug naar de zwemtas. Alles past er namelijk maar net in… Kijk maar mee.

Er gaan twee grote badhanddoeken mee omdat Patrick en Milan allebei zwemmen. Twee zwembroeken, slippers voor Patrick en Milan zijn Crocks. Die vloeren in het zwembad vind ik namelijk zó vies!

De zwembroek komt dus ook bij UV fashions vandaan en is er één van Snapperrock. Dit is een bekend merk op het gebied van zwemkleding met UV bescherming. Milan heeft hem nu al een aantal weken en hij komt perfect uit de was en is dan ook echt een favoriet van Milan.

We hebben hem bewust wat groter gekocht zodat hij er komende zomer ook veel aan heeft. Wij zijn er blij mee. Het staat niet alleen erg leuk, maar het is belangrijk je kind te beschermen tegen de straling. Nu niet heel relevant, maar van de zomer weer wel. Nu zijn we in één keer klaar.

En mocht je je afvragen waarom er geen shampoo etc. in de tas zit… Dat zit er wel in (in het voorvakje), maar beide mannen willen graag thuis douchen…

Wat slepen jullie iedere week mee naar de zwemles? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 30 oktober 2016 / 09:00

  Wat leuk dat jullie (papa) mogen helpen tijdens de zwemles.
  Hier ook zwempakje, grote handdoek en kleintje, shampoo, kam en schoon onderbroekje.
  Dochterlief zit nu ook zo’n 3 maanden op zwemles.

  • 30 oktober 2016 / 17:42

   Ja, ondergoed natuurlijk ook, maar dat wilde ik liever niet op de foto 😉 Hoe gaat het zwemmen bij je dochter?