Home + De nieuwste woonaccessoires van Action!

De nieuwste woonaccessoires van Action!

Zoals je misschien wel weet ben ik een groot fan van de Action en ik ben zeker niet de enige. Iedere moeder kan er wel slagen. Niet alleen voor knutselspullen en speelgoed, maar ook voor schoonmaakmiddelen bijvoorbeeld. Ik neem mij altijd voor om te gaan voor een paar dingetjes als badschuim, wasmiddel etc., maar kon geheid met veel meer thuis. Ik zie altijd wel iets dat ik kan gebruiken of dat ik leuk vind voor in huis.

Nu vind ik wel dat je het moet treffen en ik vind ook lang niet altijd alles even leuk, maar laten we eerlijk zijn, je vindt er aak heel leuk woonaccessoires voor kleine prijsjes! Niet alleen leuk voor in je eigen huis, maar ook heel leuk om cadeau te doen. Bijvoorbeeld aan je (schoon)zus voor de feestdagen.

Toen ik van de week de nieuwe folder met woonaccessoires zag, zag ik daar heel leuke dingen tussen zitten. Dit zijn mijn favoriete stijlen:

Romantisch riet

Deze kleuren vind ik zo ontzettend mooi! Ze geven rust en zijn in het voorjaar ook nog heel erg leuk. De grote mand van €7,79 hebben wij toevallig ook, maar dan met grijze strepen. We bewaren hier de knuffels van Milan in. De kleinere mand is ook heel leuk om een cadeaupakket mee te maken en deze vervolgens in zijn geheel in te pakken.

Cool blue

Ik weet dat we die hertenkoppen overal zien, maar ik vind ze nog steeds heel erg gaaf! Deze is ook heel leuk voor in een kinderkamer. Boven een commode bijvoorbeeld. Verder zijn de draadmanden altijd goed (ook ideaal voor de kinderboekjes en tijdschriften) en ben ik een groot fan van het krukje.

Industrieel zwart

Het krukje en de draadmand zijn er ook in het zwart! Hoe gaaf is dan dan weer op een stoere jongenskamer?! Verder ben ik een groot fan van de industriële lampen en vind ik deze ook heel mooi. Door de prijs is zo’n lamp voor veel meer mensen bereikbaar. Het is ook leuk er meerdere op te hangen. De rendierhoorn heb ik zelf ook. Die zijn overigens ook leuk in de kerstboom!

Er is natuurlijk nog veel meer en de folder bestond niet alleen uit deze pagina’s, maar dit zijn mijn favorieten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Liefs, Marisca

 

 

 

Ik wil nogmaals benadrukken dat ik op geen enkele manier wordt gesponsord voor deze blog. Ik deel dit omdat ik deze accessoires echt heel erg leuk vind en graag met jullie wilde delen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *