Home + Feestdagen tip | Eindelijk eens een echt mooie ketting!

Feestdagen tip | Eindelijk eens een echt mooie ketting!

Toen ik nog jong was en mijn geld kon uitgeven aan kleding en sieraden in plaats van eerst aan rekeningen, boodschappen en andere zaken, was de wereld één grote shoppingwalhalla. Ik kocht alles wat los en vast zat als het maar aan de laatste trends voldeed. Ik weet nog heel goed dat ik zo’n zilverkleurige, oosterse sieradenkist had waar alles netjes in zat opgeborgen. Die kist was overigens ook hip toen.

Niet lang daarna was het allemaal niet meer zo netjes, want de kettingen leken wel een bol wol wat je niet meer kon losmaken. Maar toch, ik was gek op sieraden en had er dan ook veel van.

Toen ik ouder werd, werd ik kieskeuriger en de sieraden werden duurder. Zo had ik twee Pandora armbanden en koos ik voor echt zilver en goud in plaats van plastic rommel. Toen ik daarna mijn webshop begon, kocht ik vrijwel meteen sieraden in. Ik vond het geweldig!

Maar daarna leek het wel alsof ik verzadigd was…

Ik had zoveel gezien en zoveel gehad dat ik er een beetje genoeg van had gekregen. Daarna droeg ik alleen nog maar mijn trouwring en oorbellen. Zonder oorbellen ga ik trouwens echt de deur niet uit, alleen als ik ga sporten. De leuke kettingen had ik nog wel, maar ik droeg ze niet meer. Zonde eigenlijk…

En toen was daar Kaya sieraden!

Op een gegeven moment kreeg ik een mailtje van Kaya sieraden en mocht ik een sieraad uitzoeken. Er was heel veel keuze, maar ik ging toch weer voor een ketting. Zeker op een jurkje miste ik toch wel een goede ketting. Daarbij kwam dat ik een groot fan ben van Gossip Girl en daar droeg Blair een kettinkje van een heel bekend sieradenmerk met een sleuteltje. Deze vond ik altijd geweldig dus keek ik of ik zoiets kon vinden bij Kaya sieraden.

Bij Kaya sieraden vind je geen random sieraden, maar sieraden voor bijzondere gelegenheden waar je dus een naam of voorletters in kan laten graveren. Ik vond een ketting met een sleuteltje en een klein hartje en liet daar de letter M in graveren.

Van iedere bestelling gaat er een donatie naar Gambia zodat kinderen naar school kunnen. Je hebt dus niet alleen een mooi en bijzonder sieraad, maar je steunt er ook een goed doel mee!

Weet je niet wat je moet vragen voor de feestdagen? Laat je partner even kijken bij Kaya sieraden. Gewoon om de hint te droppen natuurlijk 😉

Liefs, Marisca

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 30 oktober 2016 / 11:05

  Mooie ketting!! Ik heb laatst ook een mooie ketting uitgezocht bij kaya sieraden. Ze hebben zulke mooie sieraden. En je kunt het zo persoonlijk maken super leuk. Xx

 2. 2 november 2016 / 08:32

  Ze hebben daar echt mooie sieraden.
  Ik zelf heb deze al eens twee kettingen gekocht.
  Mijn zoontje vind het zo geweldig dat zijn naam der in stond.

  Het is echt een mooi kettingen dat je genomen hebt.