Home + Zwart/wit newborn collectie van Zeeman

Zwart/wit newborn collectie van Zeeman

Mensen vragen mij vaak waar ik iedere dag inspiratie vandaan haal. Is het dan niet lastig om iedere keer wat nieuws te bedenken om over te schrijven? Nou, eigenlijk niet. Naast alle persoonlijke verhalen stroomt mijn mailbox dagelijks vol met persberichten en nieuwe collecties. Ik lees ze allemaal, maar schrijf er niet altijd over. Soms wel, als het namelijk heel erg leuk is en dat is nu zeker het geval met deze newborn collectie van Zeeman!

Zwart/witte newborn collectie van Zeeman

De nieuwe newborn collectie van Zeeman bestaat uit heel veel zwart/witte kleertjes met grafische printjes en wat zijn ze schattig!

Naast de kleertjes zijn er ook leuke, nieuwe items voor in de babykamer waaronder hele lieve lampjes. Kijk je mee?

De broekjes

Wat zijn deze broekjes leuk! Het voordeel van dit soort broekjes is dat ze zo gemakkelijk zijn om te combineren. Ik combineer dit dan vaak met een felle kleur trui. Zo heeft Floris een zwart/wit broekje van Zara dat ik heel vaak combineer met een knalblauw truitje van Tumble ’n Dry.

De truitjes

De truitjes zijn net zo leuk en kun je ook combineren met een gekleurd broekje.

Andere kleertjes en accessoires

Naast alle newborn kleertjes zijn er ook andere accessoires te koop zoals mutsjes, slabbetjes, een reversible jasje en een heel leuk pakje.

21450_Zeeman,8.99,PR4Kids-Zeeman-newborn-899-35552zw

Dit is toch allemaal té schattig?! Leuk om cadeau te doen en leuk om zelf te shoppen en te mixen en matchen. Ze groeien immers al zo hard en dan is het ook niet nodig om alleen maar dure kleertjes te kopen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? Hij is vers van de pers dus je hebt meteen een excuus om vanmiddag even de stad in te gaan 😉

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Christine
  3 februari 2018 / 19:47

  Wat leuk, dankjewel voor de tip!
  Toch wil ik eerst nog even de echo afwachten welk geslacht we kunnen verwachten 😉

   • Christine
    4 februari 2018 / 16:58

    Zes, al hoop ik dat ik morgen bij de verloskundigecontrole de echo-afspraak eerder kan maken, zeker ook met het oog op de negenmaandenbeurs.. 😉

 2. 1 maart 2018 / 03:03

  Thank you Marisca for sharing Black / white newborn collection from Zeeman post. Love the black and white collection. 🙂

  Whats your favorite outfit?