Home + DIY | Gratis Participizza uitnodigingen!

DIY | Gratis Participizza uitnodigingen!

Hallo allemaal, vanavond is het weer zo ver; een nieuwe aflevering van De Luizenmoeder en eerlijk, ik kijk er nu al naar uit. Afgelopen week stond voor mij ook wel in het teken van De Luizenmoeder, want de mok met het liedje van Juf Ank die ik maakte was een hit. Hij werd zelfs opgepikt door Metro en ik werd gebeld voor een interview. Het kwam online en in de krant, superleuk! Juist omdat het zo simpel is. Dit keer heb ik iets anders bedacht en dat zijn de gratis ‘participizza’ uitnodigingen!

Participizza avond

Vorige week werd in De Luizenmoeder een participizza avond georganiseerd voor ouders en iedereen bedacht daar opeens een eigen variant op. Ook werd er al geroepen dat dit woord in de Van Dale opgenomen moest worden. Op school en op het werk had iedereen het erover en het was het gesprek van de dag. Ik wilde er iets mee doen, maar wist niet goed wat.

Omdat ik ook bezig ben met het doorontwikkelen van de Mamablogger huisstijl wilde ik iets waar ik het nieuwe logo ook heel subtiel in kwijt kon. Uiteindelijk bedacht ik de participizza uitnodigingen!

Een avondje met één of met meerdere vriendinnen een participilsje tijdens carnaval en als je als leerkracht een informatieavond organiseert voor ouders, ik heb er een uitnodiging voor gemaakt! Die voor de informatieavond kun je overigens overal voor gebruiken hoor.

De afbeeldingen kun je meteen opslaan en appen of delen op social media, maar je kunt ook op de linkjes klikken voor de PDF-jes. Deze kun je bijvoorbeeld uitprinten en plakken op een kaart. Wedden dat iedereen enthousiast reageert?

Mamablogger huisstijl

Ik zei het net al even, ik ben druk bezig met de huisstijl van Mamablogger. Het begon met het nieuwe logo en elementen uit dat logo ga je overal terug zien. De balletjes ga je bijvoorbeeld terug zien op Instagram Stories, het tekstballonnetje zo nu en dan ook op Instagram en hier op de blog met extra informatie. Het logo ga je terug zien op YouTube en in foto’s en zo ontstaat er dus een bepaalde herkenbaarheid met de kleuren zwart, wit en mint.

In de plaatjes hierboven zie je het logo heel subtiel terug, want ik heb een hekel aan printables met enorm grote logo’s 😉 Of kan het wat jullie betreft nog wat subtieler? Laat het me dan vooral weten, want het is nog in ontwikkeling.

Voor nu hoop ik dat jullie de participizza uitnodigingen leuk vinden. Heb je meteen weer een goed excuus op die gezellige avond te plannen!

Fijne zondag!

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 4 februari 2018 / 10:56

    Wat onwijs leuk bedacht! En je huisstijl klinkt ook heel goed ??