Home + Zwangerschapsupdate #9 | Week 17, shoppen en de avondvierdaagse!

Zwangerschapsupdate #9 | Week 17, shoppen en de avondvierdaagse!

Hoppa, vandaag tik ik de 18 weken alweer aan en dat betekent dat we nu echt bijna op de helft zijn. Er wordt weleens gezegd dat een tweede zwangerschap sneller lijkt te gaan. Hoewel ik daar in de eerste weken anders over dacht, is het toch echt zo. Nu ik mij beter voel, lijkt het echt sneller te gaan.

Vanavond mag ik weer naar de verloskundige (ik plande bewust een avond zodat Patrick mee kon, maar hij moet werken…), maar we blikken eerst terug op afgelopen week.

Shoppen!

Nadat we de echo hadden gehad zijn we heerlijk (online) gaan shoppen voor ons kleinste mannetje. De shoplog hiervan volgt snel. Toen we de kleertjes binnen kregen voelde het een beetje onwerkelijk. Patrick was er zelfs van overtuigd dat het niet ging passen, want het was veel te klein haha. Maar het ís ook klein, heel bijzonder allemaal weer.

De avondvierdaagse

Ook stond de afgelopen week in het teken van de avondvierdaagse. Die start hier praktisch voor de deur, Patrick is de hele week erbij betrokken als vrijwilliger (doet hij al een paar jaar) en Milan liep voor het eerst mee. Ook ik liep twee avonden mee, maar dat heb ik wel gevoeld. De eerste avond was het behoorlijk warm en dat was pittig. Verder ging het prima. De laatste avond was de route korter, maar omdat de intocht zo’n happening is sta je constant stil. De dag erna was ik bezig in de babykamer en maakte ik een misstap, auw! Die heb ik de hele dag wel gevoeld. Maar goed, het was een heerlijke week en wat heeft Milan ervan genoten!

Bron afbeelding: Prenatal app

De babykamer

We zijn begonnen met de babykamer! Wel iets eerder dan gepland, want de babykamer wordt ook eerder geleverd (vandaag al!). Daarom zijn we afgelopen zaterdag verf gaan halen en is Patrick, terwijl ik dit typ, alweer druk aan het verven onder toeziend oog van grote broer Milan. Ik laat jullie deze week zien welke meubeltjes het zijn geworden, wat we in gedachten hebben qua kleuren etc.

Vandaag dus weer naar de verloskundige en we hopen weer een mooi, kloppend hartje te horen. Verder gaat alles zijn gangetje en wordt het steeds echter.

Tot de volgende zwangerschapsupdate!

DBewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *