Home + Project babykamer, we zijn begonnen!

Project babykamer, we zijn begonnen!

Het zou een paar weken duren voor de babykamer geleverd zou worden, maar opeens kregen we het bericht dat hij deze week al zou komen. Misschien vroeg, maar eigenlijk best fijn, want we moesten nodig wat orde in de chaos scheppen. De kamer die nu de babykamer wordt, was altijd een rommelkamertje. Wel een nette kamer, maar daar stond bijvoorbeeld de printer, ik pakte daar pakketjes en cadeautjes in etc. Er stonden twee stellingkasten en een houten kast. In oktober/november hebben we heel veel uitgezocht en weggegooid en dat scheelt heel veel voor nu.

De kasten hebben we verkocht waardoor de de spullen tijdelijk op de grond stonden. Ook de babyspullen die we al hebben gekocht en gekregen. Het is dus fijn dat we daar al wat van kwijt kunnen in de kast en de commode.

Kamer leeg en verven

Maar voor het zo ver is, moest de kamer natuurlijk wel leeg en worden geverfd. Patrick heeft afgelopen zaterdag de kamer al leeg gemaakt en we zijn naar de bouwmarkt geweest om kleuren voor de babykamer uit te zoeken.

Ik wilde graag iets met de kleur mint, want dat is echt mijn lievelingskleur. Fris, vrolijk en het combineert heel mooi bij de vloer en de meubeltjes. De meubeltjes zie je hieronder, maar we hebben het ledikantje zonder hemeltje gekocht.

Bron foto babykamer: Babypark

Het werd dus mint met lichtgrijs voor de babykamer en we keken ook meteen even naar kleuren voor Milans kamer, want ook die willen we graag verven. Voor de babykamer wordt het dus mint, grijs en wit.

Zoals je kunt zien waren zat er taupe op de muren met wit. Dit zat er nog op van Milans babykamer, want hier sliep Milan als baby. Verder hebben we nog wat scheurtjes weggewerkt (zie het wit op het taupe) en heeft Patrick de plinten eraf gehaald voor het verven. We hebben deze vloer door het hele huis liggen (is in het echt lichter dan je hier ziet op de foto) en die blijft ook gewoon liggen. Hij is nog steeds erg mooi en was daarnaast ook erg duur haha.

De witte muur wordt tot aan de balk mint. Daarboven bij het dakraam blijft het gewoon wit. Op de foto’s zie je één taupekleurige muur, maar er zijn er twee. Die worden beiden lichtgrijs. Dan is er links nog een witte muur en die blijft wit. Zo hebben we dus één muur in een fellere kleur en de rest houden we rustig. Ik kan niet wachten tot de meubels erin staan!

Daarna begint het echte inrichten, maar dat laat ik je later zien. Het begin is er in ieder geval!

Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Sadie
    25 mei 2017 / 10:51

    Wat leuk wij hebben ook die babykamer ?? ons tweede kindje maakt al weer gebruik van alle meubeltjes! Zo een fijne meubels ♥️