Home + Zwangerschapsupdate #5 | Week 13

Zwangerschapsupdate #5 | Week 13

Oh jongens, wat is vandaag weer een spannende dag. Ik moet vanmiddag naar de verloskundige voor de tweede afspraak. De eerste was de intake en stond in het teken van tientallen vragen, maar vandaag is gevoelsmatig de eerste, echte controle. En vandaag hoop ik dan ook een mooi kloppend hartje te horen. Milan is vrij vanwege de meivakantie dus hij gaat weer mee. Ik kan niet wachten en hoop weer even de bevestiging te krijgen dat alles goed gaat. Tot die tijd blik ik nog even terug op afgelopen week.

Bron afbeelding: Prenatal app

Eindelijk vakantie!

Afgelopen week was het heel erg druk en had ik nauwelijks tijd om écht stil te staan bij de zwangerschap. Dat voelt eigenlijk best gek. Je weet dat het zo is en ook de misselijkheid herinnert me er echt wel aan, maar tegelijkertijd vliegen de dagen. Ik had het druk op mijn werk, nam nog een vlog op voor mijn werk en de uren vlogen voorbij. Allemaal leuke dingen en positieve energie. De drukte had echter nog een reden en dat was dat ik alles af wilde hebben voor mijn vakantie, want donderdag was mijn laatste werkdag en ik geniet nu van een weekje vakantie. Mijn laatste vakantie was de zomervakantie, dus ik was er ook echt wel aan toe!

Koningsspelen

Vrijdag hielp ik op de school van Milan tijdens de Koningsspelen en de hele ochtend stond in het teken van spelletjes en heel veel kinderen. Ik was kapot aan het einde van de ochtend! Daarna moesten Milan en ik nog boodschappen doen. Wat was ik weer misselijk aan het einde van de middag! Maar goed, het was het allemaal waard. Dat blije koppie van Milan op school is goud waard.

Verder is er niet veel veranderd. De buik begint goed te groeien, de misselijkheid is nog steeds aanwezig en dan vooral na een drukke dag. Ook ben ik nog steeds heel erg vergeetachtig, maar dat kan ik nog best verbergen door overal briefjes en lijstjes neer te leggen haha.

Op naar de verloskundige!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *