Home + Kids Fashion | Koningsdag 2017!

Kids Fashion | Koningsdag 2017!

Afgelopen vrijdag waren de Koningsspelen en aanstaande donderdag mogen we nog een keer in het oranje, want dan is het Koningsdag! Althans, ik weet niet of ik in het oranje ga (waarschijnlijk niet haha), maar Milan natuurlijk wel. Voor een paar euro kun je al wat leuks kopen om je kind het feest mee te laten vieren en ik heb wat leuke items voor je bij elkaar gezocht. Zowel voor jongens als voor meisjes.

De weersvoorspellingen zijn nog niet al te positief dus een jas is aan te raden. Of een oranje paraplu als je die hebt 😉 HEMA heeft dit jaar weer ontzettend leuke shirtjes waaronder een all-over print van kroontjes. Ik zag deze afgelopen vrijdag ook al op school bij een aantal kinderen. Een stoere jeans eronder, leuke sneakers en je bent klaar voor de vrijmarkt!

Voor meisjes is er net wat meer te vinden, want die kunnen nog leuke rokjes of jurkjes aan. Ook bij de meisjes komen de kroontjes terug in de kleding van HEMA. Een leuke legging eronder en het is niet te koud. Dit seizoen zien we verder veel sneakers met goud en die passen perfect bij een Koningsdag outfit.

Voor Milan wordt het dit jaar een stoere skinny jeans met een bloesje een daarover een oranje shirtje. Ik zal nog even zoeken naar een sjaal waar oranje in zit, want echt heel lekker wordt het niet. Eigenlijk zou het ’s nachts moeten regenen zodat we overdag lekker feest kunnen vieren. Zou mooi zijn toch?

Genoeg oranje inspiratie, nu maar hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en dan zeggen we alleen nog maar ‘Leve de Koning’ 😉 Fijne Koningsdag!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *