Home + Zwangerschapsupdate #4 | Week 12

Zwangerschapsupdate #4 | Week 12

Week 12 ligt vanaf vandaag alweer achter ons en dat betekent dat het eerste trimester erop zit! Het is gek, aan de ene kant vliegt de tijd en aan de andere kant kruipt de tijd voorbij omdat ik pas volgende week weer naar de verloskundige mag. Gelukkig heb ik deze week een drukke week, maar we blikken eerst terug naar afgelopen week.

Compleet vergeetachtig

Dit had ik bij Milan niet, maar nu ben ik ontzettend vergeetachtig. Niet normaal meer! Ik ga boodschappen doen en vergeet van alles, haal vlees uit de vriezer in de schuur en leg het erop om daarna te vergeten dat het daar ligt. Ik neem het dus niet mee naar binnen, maar mijn katten gaan ermee aan de haal. Het ergste was nog wel dat ik een afspraak was vergeten op mijn werk. Gelukkig was iedereen heel begripvol en kon men erom lachen, maar voor een perfectionist als ik is dit niet te doen. Ik maak nu nog meer gebruik van lijstjes, planners, agenda’s etc. en hoop maar dat dit snel over gaat.

Last van drukte

Verder was het afgelopen week erg druk, vooral ook op het werk. Ik nam wat mee naar huis en ging daar nog even door. Volgende week heb ik namelijk vakantie en dan wil ik alles wel goed afgerond hebben. Ik moest dit dus van mijzelf en het was geen verplichting of iets dergelijks. Toch heb ik dat afgelopen vrijdag wel gemerkt, want ik begon al met overgeven. Daarna heb ik een tijdje met Milan op de bank gelegen onder een plaid omdat ik het zo koud had en zo moe was. Niets voor mij, maar ik was echt flink beroerd. Terwijl ik dit typ merk ik ook dat ik duizelig ben. Ik moet er dus wel op gaan letten dat ik mij niet te druk maak. Hard werken is prima, maar de balans moet er wel zijn.

En verder…

  • Is de kraamzorg bevestigd
  • Ben ik nog steeds flink misselijk terwijl ik van de week dacht dat het beter ging
  • Heb ik MEGA trek in filet en carpaccio, maar dat is voorlopig verboden gebied 🙁
  • Voel ik af en toe wat borrelen in mijn buik, zou het………?

Eigenlijk gaat het zijn gangetje en kan ik niet wachten tot het volgende bezoek aan de verloskundige. Ik hoop dan een mooi hartje te horen.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *