Home + Zwangerschapsupdate #14 | Week 22

Zwangerschapsupdate #14 | Week 22

Afgelopen week stond er een bezoekje aan de verloskundige op het programma, kwam de kinderwagen binnen én bleek de blaasontsteking toch nog niet uit mijn lichaam te zijn. Ik praat je weer helemaal bij!

Blaasontsteking

Ik vertelde vorige week al over de blaasontsteking. Ik kreeg een kuurtje en hoopte dat het daarna weer over zou zijn. Ik moest nog even een potje bij de huisarts brengen om dat uit te sluiten, maar daar bleek dat de ontsteking toch nog niet helemaal weg was. Het werd daarom 24 uur in een “stoofpotje” gedaan en daarin wordt het verhit. Ook toen bleek dat de bacterie nog door groeide al was het wel minimaal. Omdat ik zwanger ben wordt er geen risico genomen en is het naar het ziekenhuis gebracht om op de kweek te zetten. Een blaasontsteking tijdens de zwangerschap kan namelijk weeën veroorzaken en dat is natuurlijk nog veel te vroeg. Morgen kan ik bellen voor die uitslag en wordt duidelijk of ik bijvoorbeeld nog een kuurtje zou moeten. Ik hoop het niet, maar we wachten het braaf af 😉

Bezoek aan de verloskundige

Een bezoekje aan de verloskundige is altijd leuk! Tenminste, tot nu toe nog wel. Ik ben in totaal nog maar 2 kilo aangekomen en het hartje klonk goed. We hebben het één en ander doorgenomen en ik mag over vier weken weer terug komen (nu nog drie). Daarna mag ik om de drie weken en dan gaat het opeens snel.

De kinderwagen is geleverd!

Naast het horen van het hartje, was het leveren van de kinderwagen ook een hoogtepuntje hoor 😉 We hebben van Mutsy de Mutsy Evo Farmer Fishbone Moonrock (alleen de naam is al cool haha) gekregen en dit was ook de kinderwagen die we half mei hadden besteld in de winkel. Daar hebben we de bestelling nu geannuleerd. Hoe bijzonder is het om dit mee te maken omdat je blogt?! Afgelopen weekend hebben we foto’s gemaakt en morgen vertel ik je alles over de keuze voor deze Mutsy en laat ik je zien hoe gaaf het printje is (jeansstof met een visgraat motief). Hieronder alvast een voorproefje:

Morgen laat ik je dus nog veel meer van deze wagen zien en vertel ik je ook waarom wij deze hebben gekozen.

Deze week verwacht ik dus de uitslag van de kweek, volgende week vertel ik hoe dat is afgelopen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties

  1. Joke
    26 juni 2017 / 20:34

    De kinderwagen is prachtig meis, heel goee gekozen. En nu maar hopen dat de Blaasontsteking ook zo snel mogelijk over is.