Home + Vlog | Unboxing gratis babydozen De Blije Doos & Zwangerbox!

Vlog | Unboxing gratis babydozen De Blije Doos & Zwangerbox!

Als je zwanger bent, kost het een boel geld, maar je krijgt ook nog wel het één en ander 😉 Er zijn namelijk heel veel gratis babydozen waar je je voor aan kunt melden. Ik kreeg ze bij Milan ook al en was heel erg benieuwd of de inhoud na zeven jaar flink was veranderd of juist helemaal niet.

De conclusie: er is wel wat gewijzigd, maar niet veel! Ik laat in de vlog hieronder alles uitgebreid aan jullie zien. Kijk je mee?

Wat vond jij het leukste uit deze boxen en vind je wat je krijgt ook echt leuk en nuttig? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Linde
  28 juni 2017 / 10:15

  Vandaag je blog ontdekt. Ga zeker vaker terug komen.
  Inmiddels ben ik 37 weken zwanger..dus al heerlijk met verlof en alle tijd om je blog te ontdekken.

  Zelf heb ik dus een tijdje geleden ook de boxen opgehaald..en qua inhoud zijn ze niet veel veranderd.
  In de prenatalbox heb jij alleen extra die milestone kaarten en de prenatalplanner, volgens mij was de inhoud bij mij verder identiek.
  En bij de etosbox is die VSM-billenzalf iets nieuws voor mij.

  Grappig dat het toch in zo’n korte tijd veranderd.

  Succes nog met je zwangerschap…geniet er van!