Home + Wie wint een broek van No Sweat pants?

Wie wint een broek van No Sweat pants?

De afgelopen weken heb je meerdere winacties voorbij zien komen, maar dat is alleen maar leuk zo vlak voor de feestdagen. Daarnaast wil ik jullie natuurlijk ook bedanken voor het volgen en het lezen van mijn blog. Deze winactie met No Sweat pants was uniek, omdat het eens niet om speelgoed ging.

Een stoere sweatpants waar je als moeder ook veel plezier van van hebt is natuurlijk ook weleens gaaf! Jullie reageerden en gaven ook al door waar de voorkeur naar uit ging. Heel erg leuk en ik ben ook blij dat de outfits van Milan jullie konden inspireren.

Toch kan ik wederom maar één iemand blij maken met een broekje naar keuze en de winnaar maak ik nu bekend….

Gefeliciteerd Janneke van de Laar! Jij mag een broekje uitkiezen in de webshop van No Sweat pants! Wij nemen contact met je op.

En heb je niet gewonnen? Zoek even op winactie en je komt er nog genoeg tegen. Ook komt er binnenkort nog een heel gave online waar je een 3D print kunt winnen! Kortom, je maakt echt nog genoeg kans!

Dank jullie wel voor het meedoen!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. janneke van de laar
    24 november 2015 / 15:21

    Wauw, ontzettend leuk, dank jullie wel!! Ik heb het mailtje inmiddels ontvangen, mijn reactie komt er zo aan!