Home + Zomervakantie | We hebben onze vakantie geboekt!

Zomervakantie | We hebben onze vakantie geboekt!

Eerder dit jaar vertelde ik jullie over twee mogelijke vakantiebestemmingen. Een daarvan was Denemarken, maar we waren nog niet helemaal zeker van onze zaak. De afgelopen weken hebben we de knoop doorgehakt en afgelopen maandag hebben we op een bijzondere manier onze vakantie geboekt: door middel van persoonlijk reisadvies bij ons thuis. Dit was de eerste keer dat wij op deze manier een vakantie boekten en ik moet zeggen dat dit wel heel erg fijn is! Ik vertel je er alles over in deze post en voordat ik verder ga wil ik benadrukken dat ik op geen enkele manier ben gesponsord voor dit artikel. We vonden dit gewoon een heel fijne manier om een vakantie te boeken en ik wilde deze tip graag met jullie delen. Ik denk namelijk dat jullie na het lezen ervan ook wel enthousiast zullen zijn. En… je betaalt er niets extra’s voor.

We gaan naar Denemarken!

We gaan dus naar Denemarken! We gaan naar twee verschillende plekken in het land en op de heenreis overnachten we nog in Duitsland omdat we anders wel erg lang moeten rijden. De eerste bestemming is op ongeveer een uurtje afstand van Kopenhagen. Halverwege de vakantie rijden we richting het westen van Denemarken en gaan we natuurlijk naar Billund. Met een Legofan als Milan in huis, mogen we dat natuurlijk niet overslaan ?. Mirjam heeft voor ons allemaal tickets geregeld voor twee dagen Legoland en de andere dagen zullen we ons vast wel prima vermaken. Zo gaf ze ons de tip over een vikingdorp.

We hebben voor Denemarken gekozen voor de mooie natuur, de relatief goede reisafstand (14 uur in een auto met twee kinderen zien we nog niet zo zitten) en feit dat er zoveel te zien en te doen is voor kinderen. Daarnaast wilden we natuurlijk een keer naar Billund.

Het duurt nog even, maar we hebben er nu al heel erg veel zin in. Pat en ik zijn beiden sowieso nog nooit in Denemarken geweest dus we zijn heel erg benieuwd naar het land. Als je nog tips hebt voor ons in (de buurt van) Kopenhagen en Billund, laat het me dan vooral weten.

Reisadvies bij je thuis

Omdat Floris nog klein was hebben we de afgelopen twee jaar gekozen voor een vakantie in Nederland. Dit jaar gaan we dus weer naar het buitenland en dan ook nog eens een langs waar we nog nooit zijn geweest. We hadden alles zelf uit kunnen zoeken, maar dat had ons veel tijd gekost. Tijd die we eigenlijk niet hebben en ik weet niet zeker of we alles dan wel goed hadden gekozen. Dan ga je toch een stuk minder rustig op vakantie haha.

Ik hoorde van Mirjam via een oud-collega. Mirjam is mobiel reisagent en geeft persoonlijk reisadvies bij je thuis via TUI at Home. Ze heeft al 18 jaar ervaring met het verkopen van reizen en dat is te merken, want ze weet heel goed waar ze het over heeft. Ze weet waar ze moet zoeken, checkt de reviews, vergelijkt prijzen (ook die van reis- en annuleringsverzekeringen als je die nog niet hebt), kijkt naar de meest gunstige tarieven (aankomen op een andere dag kan al een paar honderd euro schelen) en legt het vervolgens meteen voor je vast als je dat wilt.

En dit alles kost dus niets extra! De reis die je op internet of in het reisbureau boekt, boek je bij Mirjam voor dezelfde prijs of misschien wel goedkoper omdat zij weet waar je moet zoeken.

Binnen twee uur een vakantie geboekt

Binnen twee uur hebben we bij Mirjam onze vakantie geboekt en was de route uitgestippeld etc. Ook regelde Mirjam de tickets voor Legoland en dat er voldoende linnengoed ligt in de huisjes die we hebben geboekt. Ook kijkt Mirjam naar een hotel om onderweg te kunnen overnachten. Het is gewoon heel fijn dat je meteen je vragen kunt stellen, want dat kan via internet niet. In een reisbureau wel, maar als het druk is zit je daar bij voorbaat al lang. Met twee kinderen om je heen is dat sowieso niet zo handig. Nu lagen de kinderen op bed en konden wij ze de volgende dag verrassen met de geboekte vakantie.

diary_mamablogger_vakantie_maastricht_zomervakantie_2019_

Verder kent Mirjam iedereen persoonlijk, weet ze wie in welk land zit en als er wat is kun je haar een berichtje sturen. Hoe fijn is dat?!

Je kunt bij Mirjam overigens ook weekendjes weg boeken naar allerlei bestemmingen én Mirjam heeft leuke aanbiedingen voor Disneyland Parijs. Houd voor dit soort aanbiedingen haar Facebookpagina in de gaten. En woon je niet in de buurt van Gouda? Dan kun je alsnog een vakantie boeken. Bijvoorbeeld via FaceTime of gewoon via de mail.

Oké, het is duidelijk, we zijn heel erg enthousiast. We hadden al goede reviews gelezen, maar deze manier van boeken is echt heel fijn. We hebben er zo ontzettend veel zin in!

Waar gaan jullie heen op vakantie?

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Carolien
  27 februari 2020 / 08:17

  We boeken al.jaren bij Tui fysiek in de winkel. Altijd fijn advies en ideeën. Dit jaar gaan we naar Bali in de zomervakantie.

 2. Liesbeth
  27 februari 2020 / 11:28

  Leuk!!!! Denemarken is mooi!!! Wij hebben 4 jaar geleden ook een rondreis gemaakt. Ook erg kindvriendelijk. Aanrader is een mooi kasteel net boven Kopenhagen. En in Kopenhagen park Tivoli!!!! En vooral genieten van het Deense ijs!!!! Jammie!

  • 1 maart 2020 / 16:10

   Bedankt voor de tips! Ik noteer alles zodat we straks een mooi lijstje hebben.

 3. 29 februari 2020 / 08:37

  Denemarken lijkt mij zo mooi! Wij gaan heel misschien volgend jaar of het jaar erop.

  • 1 maart 2020 / 16:09

   Ons ook, we zijn zo benieuwd naar dit land. Ik zal er nog uitgebreid over bloggen.