Home + Zo trots op Milan!

Zo trots op Milan!

Iedere moeder kent denk ik dit gevoel wel; je kijkt naar je kind en voelt een alles overheersende liefde. Hij heeft door dat je naar hem kijkt, glimlacht terug, jij smelt ter plekke en beseft dat je het meest fantastische kind ever op de wereld heb gezet. Ja, hoe nuchter ik ook ben, als het om Milan gaat ben ik opeens een stuk minder rationeel en nuchter. Ik bekijk hem door een bril die alleen moeders hebben.

We zeggen het vaal genoeg tegen hem, maar we mogen het ook weleens vaker hardop zeggen, want we zijn gewoon apetrots op dat mannetje!

Een heel goed tienminutengesprek

Afgelopen woensdag hadden we weer een tienminutengesprek op school en eigenlijk was alles positief. Hij doet het heel goed, heeft het naar zijn zin, is zorgzaam en gaat na de zomervakantie gewoon over. Wat willen we nog meer? Je kan dan toch niet anders dan met een grote glimlach de school weer uit lopen?

Zorgzaam

Op school werd het ook al genoemd, hij is heel zorgzaam. Hij voelt het aan wanneer het niet lekker gaat met iemand en is altijd bereid om een handje te helpen. Hier thuis is dat niet anders. Nu ik veel misselijk ben is Milan degene die aan komt zetten met rijstewafels omdat hij voelt dat ik die nodig heb. Tenminste, dat zegt hij zelf. Dat is toch ontzettend lief?!

Een trotse grote broer

Milan moest wel aan het idee wennen dat hij na zeven jaar een broertje of zusje krijgt (daarover later meer), maar wat is hij een lieve, trotse broer. Nu al! Hij wrijft over mijn buik, praat tegen de baby en hij kreeg bij de echo een eigen foto die naast zijn bed staat. Het valt niet mee om straks niet meer de enige te zijn, maar Milan lijkt er heel veel zin in te hebben!

Ik kan niet anders zeggen dan dat we een heel blij, vrolijk en tevreden mannetje hebben en ja, dat maakt ons trots!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Ciska
    31 maart 2017 / 22:16

    Het is een bijzonder lief kind