Home + Zo onwijs trots, Milan stond twee keer in de schouwburg!

Zo onwijs trots, Milan stond twee keer in de schouwburg!

Terwijl ik dit typ zit Milan boven mee te zingen met de liedjes van de cd (dit jaar konden we voor het eerst een cd kopen met de liedjes uit zijn musical) en denk ik nog steeds met een grote glimlach terug aan afgelopen vrijdag. Milans tweede jaar musicalles zit erop en dat werd afgesloten met twee optredens in de schouwburg. In totaal wordt de voorstelling maar liefst 18 keer gespeeld deze week, maar de groepen zijn onderverdeeld. Milans rollen? Kind 8 en Monkey 8 😉 Alle kinderen krijgen tekst, maar wat ik vooral leuk vond was om te zien hoe hij is gegroeid dit afgelopen jaar.

Nu al zoveel groei

Vorig jaar zag ik een jongetje dat er heel veel zin in had, maar tegelijkertijd nog wat verlegen was op het podium. Dit jaar zag ik hem zo onwijs genieten. Hij pakte zijn plek, ging helemaal op in de dansjes en had van begin tot eind een grote glimlach op zijn gezicht. En wij ook, want wat was het weer leuk! Het contrast met vorig jaar is voor ons dus heel groot. Hij wist nu wat ‘ie kon verwachten en dat er ook nog klasgenootjes kwamen kijken maakte het natuurlijk extra leuk.

De voorstelling

Dit jaar speelden zij een eigen versie van Aladdin: Allaladin. Vorig jaar wisten we zelf ook niet zo goed wat we moesten verwachten, maar wat is alles professioneel! Het script en de muziek wordt speciaal voor hen geschreven en voor ieder kind worden kostuums gemaakt. Ook het decor is echt fantastisch. Wat Milan dit jaar helemaal geweldig vond was dat Barry Beijer (hij speelt ZaZu in The Lion King) zes dagen vrij had genomen om de rol van Jafar te spelen. Volgend lesjaar krijgen ze overigens ook les van Barry en gaat een andere docent een paar maanden in Mama Mia spelen.

Volgens jaar door?

De musicallessen zijn zo goed geweest voor Milan en hij gaat er iedere week met heel veel plezier naartoe. Hij gaat volgend jaar zeker door en is nu al benieuwd naar de volgende voorstelling. Hij is gegroeid. Niet alleen in het spelen, maar ook als persoon en ik weet zeker dat deze lessen daarbij hebben geholpen.

Voor nu is het even vakantie, maar daarna weer op naar volgend jaar! Hier zit een heel trotse moeder die zeker nog met een grote glimlach de dvd gaat bekijken.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *