Home + Zo moeder, zo zoon met Esprit!

Zo moeder, zo zoon met Esprit!

Ik vind het altijd lastig om mijn eigen stijl te omschrijven. Deze is namelijk heel erg afhankelijk van mijn bui. De ene dag heb ik genoeg tijd om voor de kast te staan en weer een bijzondere combinatie bij elkaar te zoeken en de andere dag houd ik het simpel met een skinny jeans, stoere sneakers en een leuke blouse. De dag erna zou je me weer tegen kunnen komen in een strak, zwart jurkje met overknee boots. Kortom, ik vind heel erg veel leuk en heb dan ook veel verschillende kledingstukken en geen vaste, eigen stijl.

Milan eigenlijk ook niet. Ik houd van de stoere look met een sweatpants, een gave top en hoge sneakers, maar de volgende dag kan het weer een heel preppy uitstraling hebben met een geruite blouse onder een trui en een ander soort schoenen.

Onze verschillende stijlen hebben wel één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze altijd verzorgd zijn en er is vaak wel over nagedacht. Zo ijdel zijn we dan ook wel weer 😉

Zo moeder zo zoon…

Toen ik hierover nadacht naar aanleiding van een vraag van iemand bedacht ik mij dat veel kleding voor mannen en vrouwen eigenlijk best overeen komt. Zo zie je dit seizoen het bomberjack voor zowel mannen als vrouwen en jongens als meisjes en wat dacht je van geruite bloesjes? Ik ging op zoek naar zo’n geruit bloesje voor mijzelf bij Esprit en kon het natuurlijk niet laten om ook even bij de kinderkleding te kijken. En eigenlijk kon ik voor de eerste keer shoppen voor Milan en mij in dezelfde stijl! Zo moeder, zo zoon dus!

Een grijze skinny jeans is altijd goed, ook naar mijn werk. Met een basic zwarte top en dit geruite bloesje (met bordeaux rood, één van dé kleuren van het nieuwe seizoen) heb je eigenlijk al een heel fijne outfit. Niet alleen voor een dagje shoppen, maar zoals ik al zei is dit ook een prima outfit om naar kantoor te dragen.

Verder ben ik heel erg verliefd op de sneakers! Hoe stoer zijn die?!

Voor Milan vond ik een soortgelijke outfit bij Esprit. Deze zwarte jeans is niet helemaal skinny, maar wel een slim fit en dat vind ik eigenlijk het mooiste staan bij hem. De blouse is heel erg makkelijk en overal bij te combineren. Met een basic shirt eronder laat je hem gewoon open hangen, maar je kunt er ook een trui overheen doen of hem dragen met een spijkerjasje erop. Mouwen oprollen van het spijkerjasje, deze mouwen daar onderuit laten komen en je hebt een heel gave casual outfit!

Ook deze sneakers zijn heel erg gaaf en door de kleur ook de hele winter draagbaar, want ze zijn eenvoudig te combineren.

Deze stijl vinden we dus allebei gaaf, hoe zou jij deze noemen? Casual, stoer? Ik weet het nog steeds niet, maar voor één keer hebben we nu wel allebei dezelfde stijl!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *