Home + Zo maak je een kraamcadeau speciaal

Zo maak je een kraamcadeau speciaal

Wil je iemand verrassen met een uniek kraamcadeau? Veel cadeaus die je in de winkels vindt, zijn vaak standaard. Dit komt doordat de cadeaus universeel moeten zijn. Alleen wil je ongetwijfeld een unieke draai geven om het helemaal aan de behoeften van de ontvanger aan te passen. De persoonlijkheid die je eraan toevoegt en de moeite die je erin steekt, zorgen ervoor dat je iemand pas echt verrast en een glimlach op het gezicht tovert. Maar hoe maak je het cadeau dan echt speciaal? En wat kan je hier allemaal voor toevoegen aan het pakket?

 Babykleding persoonlijk maken door kleine details

Een van de eerste dingen waar je naar kan kijken zijn babykleertjes. Iedereen heeft kleding nodig, vooral met een kleine. Het aantal verschoonmomenten is hoog, waardoor de kleding ook regelmatig vies wordt. De babykleding komt in een groot aantal varianten en maten. Maar wat dacht je van een persoonlijke draai geven aan deze kleding door bijvoorbeeld een foto of grappige tekst toe te voegen? Voeg een aantal kleine details toe die veel voor de kersverse ouders betekenen en je maakt het cadeau met slechts een kleine toevoeging al uniek. Het zijn dingen die je nergens anders tegen gaat komen.

Personalisatie met dekentjes en een herinneringsboek

Vergeet ook de gepersonaliseerde dekentjes niet. In plaats van een volledige luier collectie en een standaard deken kan je de deken personaliseren met bijvoorbeeld de naam van het kind of een volledige tekst. Kies hiervoor stoffen met schattige prints en vergeet ook niet naar eventuele allergieën te kijken. Zo blijft het cadeau niet alleen functioneel, maar heeft het ook meer sentimentele waarde. In combinatie met een boek met de mooiste herinneringen kan je er een totaalpakket van maken waar de ouders nog voor langere tijd bij stilstaan als ze in de babykamer zijn.

Verzorging voor de ouders toevoegen

Ook voor de kersverse ouders kan je een cadeau samenstellen. Tijdens deze periode gaat het niet alleen om het verwennen van de baby, maar ook de vader en moeder. Je kan bijvoorbeeld petit fours bestellen en combineren met andere lekkernijen en andere versnaperingen. Of wacht, dacht je van deze combineren met verzorgingsproducten? Een goede verzorging is van belang om de wereld aan te kunnen en er iedere dag voor de baby te zijn. Je krijgt er direct meer energie van. Deze cadeaumand kan dus helpen bij de goede verzorging voor iedereen binnen het gezin. 

Fotoboeken voor de ouders

Als laatste kan je nog kiezen voor een mooi fotoboek. Heeft de familie al een lange geschiedenis samen of in een korte periode veel mooie momenten beleefd? Dan kan dit allemaal in het fotoboek komen te staan. Documenteer alles vanaf het moment dat de ouders elkaar hebben leren kennen tot het moment dat ze de baby in de armen hebben gesloten. Het is een fotoboek waar mensen nog lang naar kunnen kijken en even kunnen genieten van wat er allemaal al gebeurd is in hun leven. Een fotoboek mag daarom niet meer ontbreken. 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *