Home + Zeeman komt met een statement sneaker! Geen dure sneakers meer voor je puber

Zeeman komt met een statement sneaker! Geen dure sneakers meer voor je puber

Dure Nikes hoeven na aanstaande zaterdag niet meer. Vanaf die dag liggen namelijk de allereerste Zeeman sneakers in de winkel! Toffe statement sneakers voor maar €12,99. Daar kan jouw puber gerust de hele zomer mee doen 😉 Nee hoor, grapje. Ik weet niet of jouw puber het aandurft, maar ze beloven wel een grote trend te worden. Heel eerlijk? Ik denk dat ik ze zaterdag ook ga halen.

Zeeman heeft twee soorten sneakers ontworpen

Om erachter te komen waarom sommige sneakers zo duur zijn heeft Zeeman twee soorten sneakers ontworpen; één op een eenvoudige manier en één op een extreme manier. Dat resulteerde in sneakers voor €12,99 en sneakers van €200,- Die laatste zullen ook te koop zijn, maar dan als limited edition. Ze kosten €200,- en als je geïnteresseerd bent kun je je inschrijven op de website. Vervolgens wordt er geloot en als je bij de gelukkigen behoort krijg je de gelegenheid deze sneakers zaterdag in een pop-up store in Amsterdam te kopen. Ik vind ze persoonlijk spuuglelijk, maar ik weet wel zeker dat er sneaker verzamelaars zullen zijn die deze heel graag willen hebben.

De goedkope variant vind ik persoonlijk wel heel leuk en doen mij denken aan de Adidas Stan Smith sneakers.

Statement sneakers

Lidl kwam de afgelopen periode met Lidl sportsokken. Ik vertelde vorige week al dat sportsokken weer hip zijn en gezien mogen worden. Zelfs die van Lidl waren populair als statement en ze werden dan ook gezien bij veel fashionista’s. De verwachting is dat dat met deze sneakers ook zo zal zijn. Er wordt een statement gemaakt. Je draagt wat je leuk vindt, je bent hiermee anders dan een ander en dat spreekt veel jongeren aan. Het mag weer!

De maten van deze statement sneaker

De sneakers zijn er voor zowel mannen als vrouwen en beginnen bij maat 37 en lopen door tot en met maat 45. Er zijn 20.000 paar gemaakt welke vanaf zaterdag te koop zijn in de winkels. Het zo zomaar eens kunnen dat ze in no time uitverkocht zijn. Als je ze perse wilt hebben is mijn advies om er snel bij te zijn en nee, dit is op geen enkele manier gesponsord.

Wat vind jij van deze statement sneaker? Denk jij dat je jouw puber hier blij mee kunt maken? En wil je de andere, dure, variant zien? Kijk dan snel op de speciale website die Zeeman heeft gelanceerd.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *