Home + Wonen | Deze woonaccessoires missen we nog in ons huis

Wonen | Deze woonaccessoires missen we nog in ons huis

Je zou zo onderhand denken dat we alles wel op orde zouden hebben in dit huis. En hoewel ik altijd heel erg gestructureerd ben en alles ook daadwerkelijk op orde wil hebben, is dat thuis nog zeker niet het geval. We missen namelijk nog wel wat hele praktische woonaccessoires…

Een badkamermeubel

Toen we vorig jaar een badkamermeubel wilden kopen voor onder onze wasbak, moesten de winkels sluiten vanwege de tweede lockdown.

Inmiddels zijn de winkels al lang weer open, maar hebben we nog steeds geen badkamermeubel. We kunnen de juiste gewoon niet vinden. De maten waren niet goed of we vonden ze simpelweg niet zo mooi. We hebben nu een kastje staan waar alle spullen op staan, maar er staat ook nog een verhuisdoos met troep. Normaal zou ik daar heel zenuwachtig van worden omdat alles zo netjes mogelijk moet, maar dat is nu niet het geval. We zoeken nog wel door, want er moet nu tocht echt wel een kastje komen.

Een grote spiegel

We hebben geen spiegel waarin ik kan zien hoe mijn outfit staat. Ik kijk nu in het glazen douchescherm of in de glazen kastdeuren van Milans stalen kast. Allebei niet ideaal, want je ziet het natuurlijk niet zo goed als in een spiegel. Nu wil ik heel graag een landelijke spiegel aan de muur van onze slaapkamer, naast het stoeltje van mijn oma.

Dé spiegel hebben we nog niet gevonden, maar het moet er echt eens van komen.

Een buitenlamp

Naast onze achterdeur zit een aansluiting voor een buitenlamp, zo kunnen we onze tuin beter verlichten, want nu brandt er alleen een lamp bij de schuur. Ik wil hier nog voor de winter een buitenlamp hebben hangen, maar Pat en ik worden het niet eens over wat voor lamp het dan moet worden. Wat ik mooi vind, vindt hij niet mooi en andersom.

Het wordt nu echter wel tijd om knopen door te hakken.

Dit stuk van de tuin willen we beter verlichten

Overige lampen

Tot slot missen we geen echte woonaccessoires meer, maar nog wel twee lampen in huis. We willen er nog eentje boven de spiegel van de badkamer (weer die badkamer) en op zolder hangt bij de trap nog een verhuispeertje. Als Milan in het nieuwe jaar naar zolder verhuist moet daar toch echt een fatsoenlijke lamp komen.

Nadenken over een volgend huis

Waar we overigens wel over nadenken bij de aanschaf van woonaccessoires is dat het tijdloos is en past bij de rest van onze inrichting. We denken veel na over een volgend huis en dan willen we niet wéér alles opnieuw aanschaffen.

Een volgend huis houdt ons momenteel veel bezig, want is dat op korte termijn haalbaar en hoeveel eigen geld heb je nodig voor de aanschaf van een nieuw huis? We zijn er druk mee, want willen graag in deze wijk blijven wonen.

Welke woonaccessoires mis jij nog in jouw/jullie huis? Of welke woonaccessoires staan nog op jouw wishlist? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

 

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *