Home + Diary | Lunch met collega’s, Sinterklaasfilm en Kerstshow!

Diary | Lunch met collega’s, Sinterklaasfilm en Kerstshow!

Wat een week was dit weer. De afgelopen twee weken verliepen niet echt heel lekker. Iets met pieken en dalen en een hoop zorgen, maar gelukkig konden we de week fijn afsluiten en zijn de pieken ook echte pieken. Ik ging namelijk lunchen met collega’s, we gingen naar de Sinterklaas film én we bezochten de kerstshow bij Intratuin Duiven. Aan de andere kant regende het woensdag hard waardoor we flinke verzakkingen hadden op de oprit… Kijken jullie mee?

Maandag

Het is dierendag! Onze katten Bobby en Bompa zal het waarschijnlijk een worst wezen.

Ik werk vandaag op kantoor en ik dweil onszelf de deur uit.

Deze set kwam vandaag binnen, blij mee!

Dinsdag

Weer een wendag op school vandaag.

De afgelopen maanden ben ik voor mijn werk onder andere bezig geweest met deze arbeidsmarktcampagne. Vanaf vandaag hangen “we” in de bushokjes en ik rijd een rondje om foto’s te maken. Woon je in de regio Gouda en wil je ook werken bij de mooiste zorgorganisatie van de regio (ik kan het weten, want ik werk er al ruim 16 jaar ?) kijk dan snel op werkenbijzorgpartners.nl.

Deze broek komt vandaag binnen. Ik heb er gisteren al uitgebreid over geschreven.

Woensdag

Beide jongens gaan naar school vandaag. Omdat ik daarna meteen door moet naar de stad en omdat het zo hard regent, breng ik ze met de auto.

Ik laat onder andere mijn nagels doen. Dit zijn de nieuwe kleuren van O.P.I. Ik kies voor de bruine ‘Espresso Your Inner Self’.

Daarna haal ik nog even wat boodschappen, maar het blijft flink doorregenen.

Eenmaal thuis zie ik dit. Verzakkingen van zeker een halve meter op sommige plekken en niet alleen bij ons. Inmiddels is het nog steeds niet gemaakt.

Musicalles! Ik blijf in de auto om wat te werken voor Mamablogger.

Donderdag

Lunch en werkoverleg met collega’s bij Keck! Dit was nuttig én gezellig!

De rest van de dag was eerlijk gezegd niet zo best en ik heb daarom ook geen tijd gehad om foto’s te maken. Ook hier gaat lang niet alles van leien dakje.

Zondag

Deze mist past wel bij mijn humeur haha.

Pas ’s avonds maak ik weer een foto als ik onze oudste ophaal bij Krav Maga. Leuk om daar eindelijk eens om het hoekje te kijken. Leerzaam ook!

Dit pakket kreeg ik vanmiddag ik van mijn manager, superlief.

Zaterdag

Deze foto kreeg ik doorgestuurd van de kleutergym docent. Dit was de laatste keer voor de herfstvakantie.

Begin van de middag fietsen we naar de stad voor de Sinterklaasfilm. Daarna rijden we naar opa en oma om daar te eten. Daarna fietsen we weer lekker naar huis, het is heerlijk weer!

En van een Sinterklaasfilm naar een Kerstfilm. Moet kunnen toch? ?

Zondag

Het is nog heel erg vroeg, maar we dweilen ons wederom de deur uit, want we willen om 8.00 uur de deur uit.

We gaan namelijk naar de Intratuin in Duiven voor de kerstshow! Wat is ‘ie mooi!

Voor het eerst deze week ben ik echt blij. Een mooie afsluiter van deze week.

De komende week vieren we de verjaardagen van de jongens, mogen ze trakteren en neemt Floris afscheid van de peuterspeelzaal. Op naar hopelijk een mooie week!

liefs

 

 

 

HuishoudenHuishouden

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Nancy
    11 oktober 2021 / 08:48

    Wat een heerlijke en gezellige week heb je gehad! Leuk om weer mee te lezen.