Home + Trakteren? Paw Patrol!

Trakteren? Paw Patrol!

Hier thuis is het een hit: Paw Patrol. M vindt het geweldig en kijkt er heel erg graag naar. En ik moet zeggen dat het eigenlijk best leuk is. Voor degenen die het niet kennen zal ik even kort uitleggen wat Paw Patrol is. Het een tekenfilmserie die wordt uitgezonden op NickJr en gaat over Rider en zes puppy’s. Samen vormen zij de Paw Patrol en lossen zij ieder probleem in Avonturenbaai op. Geen klus is te groot, geen pup is te klein, is het motto. Spanning alom als het hier wordt gekeken.

En het was onvermijdelijk, maar een paar maanden geleden signaleerden wij het eerste Paw Patrol speelgoed in de winkel.

En inmiddels is het zo’n hype dat het Paw Patrol hoofdkwartier/uitkijk binnen no time was uitverkocht, net als de rest van het speelgoed. We hebben voor M nog twee pups en autootjes kunnen vinden, maar verder was er in hele omtrek niets meer te vinden!

Het leek mij daarom leuk om eens op zoek te gaan naar printables die je ook kunt gebruiken om te trakteren op school, of op een kinderfeestje. En ik heb ze gevonden! Van popcorn bakjes tot leuke plaatjes voor om een lolly en naamkaartjes op een goodiebag. Het is er allemaal, gratis en je hoeft ze alleen maar uit te printen!

Ik heb al het één en ander voor je gezocht. Zo vind je de goodiebag labels hier en de popcorn bakjes hier. En zeg nu zelf, ze zijn toch ook heel erg leuk? Ik weet zeker dat je jouw kind hier super blij mee maakt en de traktatie en/of het feestje is bij voorbaat al geslaagd!

Wat vind je ervan?

Paw Patrol, traktatie, mamablogger, Marisca Kenter

Omvouwen en aan de bovenkant van een zakje snoep nieten en klaar ben je!

Paw, Patrol, mamablogger, traktatie, Marisca, Kenter

Hoe leuk zijn deze popcorn bakjes?! Uitprinten, op karton plakken, vouwen, plakken en je hebt dé perfecte popcorn bakjes!

 

Liefs, Marisca

 

 

 

P.s. Deze plaatjes en printables zijn afkomstig van de Nickjr website. Daar vind je dus nog veel meer.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 30 december 2014 / 11:01

  Leuk zeg! Hier hebben we ook twee enorme PawPatrol fans en die zijn 5 en 8! Elke avond wordt er naar gekeken. De verjaardagen hebben we al achter de rug, maar het blijft zeker leuk om in mijn achterhoofd te houden, die printables!

  • 30 december 2014 / 16:29

   Dank voor je reactie Laura! En het is inderdaad leuk om te onthouden 🙂

  • 30 december 2014 / 16:30

   Hoi, ja, daarom. Zeker omdat op de meeste scholen ook wat gezonder getrakteerd moet worden.