Home + Win|Boek ‘Masterclass ondernemen’ van Annic van Wonderen

Win|Boek ‘Masterclass ondernemen’ van Annic van Wonderen

Als je veel actief bent op social media, volg je haar misschien wel: Annic van Wonderen. Jong, mooi en erg succesvol! En hoe zij zo succesvol werd beschrijft ze in haar boek ‘Masterclass ondernemen’. Ik volg haar dus ook al een tijdje en toen ik hoorde dat het boek uitkwam heb ik hem besteld. Een dag daarna begon ik met lezen en ik hield niet meer op tot het uit was.

Daarna heb ik, geheel in de stijl van Annic, de stoute schoenen aangetrokken en de uitgeverij gemaild of ik een boek mocht verloten onder mijn lezers. Dat mocht!

Ik was namelijk zo geïnspireerd, dat wilde ik eigenlijk wel delen met tenminste één van jullie.

Masterclass ondernemen, Annic van Wonderen, winnen, mama blogger, Marisca, Kenter

Of je nu een blog, webshop of een ander bedrijf hebt of er één wilt beginnen, je krijgt meteen zin om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan! Annic neemt je mee naar haar jeugd, vertelt over haar schooltijd en neemt je mee in het ontstaan van ILoveFashioNews, want dat is haar fashionblog wat is uitgegroeid tot een platform met zo’n 2.000.000 bezoekers per maand!

Ze had geen businessplan, want daar gelooft ze niet in. Dit is voor mij een echte eye-opener geweest, want die had ik ook niet voor mijn webshop, wel een dosis gezond verstand. Maar hoe ze het dan wel deed? Dat lees je dus in het boek 😉

Het boek is onderverdeeld in de koppen Durven, Doen en Doorzetten en overal kom je inspirerende quotes tegen als ‘Create the things you wish existed’ en ‘If you chase money, you’ll never do what it takes to be succesful’. Achterin het boek vind je een uitgebreide lijst met vragen aan sollicitanten. Ook dit gaf echt niet inzichten. Hoe zou jij namelijk deze vragen beantwoorden?

Kortom, Masterclass ondernemen is een must-read! Wil jij hem winnen? Laat dan een reactie achter in de comments. De winactie loopt tot 18 maart 2015. Doe je mee?

Marisca, Kenter, mamablogger

 

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 Reacties

 1. Anna
  4 maart 2015 / 08:41

  Ik wil het boek graag lezen,ik ben benieuwd!

 2. 4 maart 2015 / 09:18

  Wat een super leuke actie!!
  Ik zou het boek heel graag willen winnen voor mijn fashionblog.. Hoor zoveel goede verhalen over Annic haar tips, kom maar op met die inspiratie 🙂

  Liefs Megan.

 3. 4 maart 2015 / 10:05

  Oh, wauw. Dit boek zou ik wel willen winnen! Lijkt me ontzettend leerzaam en dat heb ik niet met elke blogger die een boek uitbrengt ;-). Hier heb je denk ik heel veel aan! X, Judith

 4. 4 maart 2015 / 13:11

  ja!!!! Met het opzetten van een online magazine lees ik alles wat los en vast zit. Nu duimen dat ik op 18 maart win, dan heb ik weer iets te lezen in april 😀

 5. 4 maart 2015 / 13:20

  ik wil nog wel een boek over ondernemen winnen – want above all, ik ben een ondernemer !

 6. 4 maart 2015 / 17:11

  Ik wil hem ook heeeeel graag winnen. Ook mijn man mag meelezen. Hij is vorig jaar een bedrijf gestart en kan hier vast nog heel veel inspiratie uithalen. Zeker omdat ik hoop dat ze het van de vrouwelijke kant benadert, zou dat heel goed zijn voor hem.

  Nu heeeeeeeel hard duimen!

 7. Rieneke
  4 maart 2015 / 19:42

  Het lijkt me geweldig om dit boek te winnen. Ik droom er al een tijdje van om een eigen onderneming op te zetten en ik wil heel graag inspiratie opdoen via dit boek.

 8. 4 maart 2015 / 19:44

  Deze staat op mijn verlanglijstje voor m’n verjaardag (24 maart), maar dit zou natuurlijk beter zijn 🙂

  Mijn motivatie: Ik heb ooit eens gehoord dat als je drie boeken over een onderwerp leest, dat je dan expert ben. Ik heb het boek Ambitie van Annemarie van Gaal & Getting Things Done van David Allen al gelezen. Als ik dit boek lees ben ik dus expert in succes / ambitie / efficiënt werken 😉

 9. 4 maart 2015 / 23:35

  Ja graag! Dit boek staat hoog bovenaan mijn wish list. Kan wel een goeie tips gebruiken en een schop onder mijn kont door het te doen! Mijn hoofd loopt over van de goeie ideeën, dus een beetje sturing kan ik wel gebruiken

 10. Aniek
  7 maart 2015 / 19:36

  Ik wil het boek graag winnen.

 11. 11 maart 2015 / 22:59

  Dan doe ik ook wel mee. Heb het gevoel dat ik geen geboren ondernemer ben. Totaal niet commercieel aangelegd, maar merk dat het me toch wel aantrekt en zou er veel van kunnen leren.

 12. Rowenda
  15 maart 2015 / 17:26

  Ooooohhh wauw zou dit boek heeeeeel graag willen winnen!!!

  P.s. succes met je site! Ik lees je blogs graag!