Home + Winactie | Win een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

Winactie | Win een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land en dat betekent dat er weer een spannende tijd aanbreekt voor kinderen. Wat krijgen ze in hun schoen en voor Pakjesavond, horen ze nu een Piet op het dak en komen de cadeautjes überhaupt wel op tijd? Ook dat is ieder jaar maar weer de vraag. Een spannende tijd, maar zo ontzettend leuk! En nu kun je het nog leuker maken met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas voor jouw kind(eren)!

Met Video van Sint maak je zelf in een paar minuten een te gekke videoboodschap van Sinterklaas voor jouw kind(eren). Dit doe je door de naam in te voeren (inclusief de uitspraak), wat foto’s toe te voegen en bepaalde kenmerken. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat jouw kind enorm lief is. Tot slot kun je nog gebeurtenissen en opvoedtips toevoegen. Zo hebben we in onze boodschap onder andere aangegeven bij Milan dat hij grote broer is geworden. Sinterklaas zegt dit vervolgens allemaal in zijn videoboodschap, hoe gaaf is dat?!

Milans reactie op de Video van Sint!

Milan kreeg post van Sinterklaas: een envelop met een persoonlijke kaart én een dvd. Die dvd moest natuurlijk heel snel in de dvd speler en toen begon het filmpje. Het filmpje duurt ongeveer 12 minuten en begon in ons geval met Muziekpiet. Daarna kwam Sinterklaas met het grote boek. Hierin stonden Milan en Floris et foto en Milan vroeg zich constant af hoe ze toch aan die foto’s kwamen. Hij heeft 12 minuten stil en vol verwondering naar de film gekeken. Hij vond het zó bijzonder dat hij post kreeg van Sinterklaas!

Nu is het niet zo dat je alleen maar Sinterklaas ziet. Er wordt nog een liedje gezonden met alle bekende Pieten, je gaat nog naar de pakjeskamer (en daar zie je uiteraard een cadeau voor je kind) etc. Er gebeurt een hoop in die 12 minuten!

Win een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

Ik mag maar liefst drie codes verloten waarmee jij zelf een videoboodschap van Sinterklaas kunt samenstellen voor je kind(eren). Je krijgt deze niet alleen per post, maar ook als download zodat je kind hem ook aan opa en oma kan laten zien bijvoorbeeld.

Hoe doe je mee? Het is heel simpel: laat in een reactie hieronder weten voor wie jij een boodschap wilt maken van Sinterklaas. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. De winactie loopt tot en met 26 november 2017 zodat je nog even de tijd hebt er één te maken voor 5 december. Zorg dat je je e-mail na 26 november in de gaten houdt…

Doe daarom snel mee en wie weet win jij wel een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas voor jouw kind(eren), neefje, nichtje etc.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 Reacties

 1. Mariska
  19 november 2017 / 14:49

  Zou er een willen voor zijn zoontje winston en dochter frederique!
  Kan nu al niet wachten om hun reactie te zien bij het zien bande video!

 2. Kim
  19 november 2017 / 14:53

  Super leuk voor onze Sam en Lars! Weet zeker dat dit een lach op hun gezicht zal toveren!

 3. Denise Lodder
  19 november 2017 / 14:56

  Oh wat leuk!!! Wij vieren dit jaar Sinterklaas bij opa en oma met alle nichtjes en neefjes, zo leuk! Dit zal het laatste jaar zijn dat alle kindjes nog in de Sint geloven, hoe leuk zou het dan zijn als ze een persoonlijke boodschap krijgen? En mijn zoontje van 2 vindt Sint en Piet maar wat interessant!

 4. Mirjam kannegieter
  19 november 2017 / 14:58

  Ik zou graag willen winnen voor onze kids.

  Groet mirjam

 5. Marieke
  19 november 2017 / 15:12

  Wat leuk!!
  Dit zou geweldig zijn voor onze zoontjes Lars en Sven.

  Groetjes Marieke.

 6. Marieke
  19 november 2017 / 15:14

  Ik wil graag meedoen voor Dochterlief

 7. Janneke de Wild-Geul
  19 november 2017 / 15:30

  Ik doe graag mee aan deze winactie voor onze zoontjes Milan en Rowan. Deze mama zit sinds januari thuis met een burn-out en ik kan daardoor minder met ze ondernemen dan ik zou willen. De vele prikkels zijn soms lastig te verdragen en de kids moeten zich daarom soms aanpassen. Ik gun ze een momentje dat helemaal in het teken van hun staat.

 8. Randy
  19 november 2017 / 16:26

  Ik wil heel graag meedoen voor mijn zoontje Kyan van 5 jaar! Hij zou dat geweldig vinden! ??

 9. 19 november 2017 / 16:31

  Ik zou graag een video willen winnen voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀

 10. 19 november 2017 / 18:17

  Hele leuke actie! Ik zou graag meedoen voor mijn zoontje Jason! Hij snapt het dit jaar waarschijnlijk nog niet, maar volgend jaar natuurlijk zeker wel!!!

 11. Marian B
  19 november 2017 / 18:33

  Ja graag! Het lijkt mij erg leuk voor pakjesavond bij opa en oma. Een boodschap van de Sint en alle kleinkinderen een rol in deze video. Een leuke verrassing voor de kinderen en volwassenen!

 12. Chantal
  19 november 2017 / 19:13

  Voor mijn zoontje Dean. Dit is de eerste sinterklaas dat hij het echt meemaakt. Dansen op de liedjes, Sinterklaasjournaal op herhaling en veel kleurplaten maken voor de sint. Met de videoboodschap zouden we heb echt verrassen.

 13. Anke
  19 november 2017 / 20:00

  Ik doe graag mee voor Job en Cas!
  Mijn 2 knappa kerels van 4 en 7 jaar.

 14. Nanda
  19 november 2017 / 21:14

  Wat leuk!! Nou die willen we winnen… we gaan ????????-en!!!

 15. Kristel
  19 november 2017 / 23:41

  Hier maken we graag kans op voor onze dochters Noor en Lotte en hun twee nichtjes Liz en Isa. Wat super dat je erin kan zetten van grote zus want dat is Noor nu 8 weken 😉
  Lijkt me heerlijk die blije gezichten te zien bij Jong en oud

 16. Yvonne
  20 november 2017 / 03:25

  Wat een leuke actie. Ik die graag mee voor onze jongens.

 17. Stephanie
  20 november 2017 / 08:05

  Wat zou ik hiermee graag mijn nichtje en neefje willen verrassen!!!!
  We vieren pakjesavond samen met onze ouders erbij.
  Dit zou het perfecte begin zijn van deze viering!!

 18. Kim Omlo
  20 november 2017 / 12:04

  Leuk voor mijn kinderen Thijs en Amber….toch nog ff de spanning erin brengen!

 19. 22 november 2017 / 06:25

  Whoeiiii Whoeii met VOL verwachting KLOPPEN de HARTJES van onze lieve pareltje Lisa-Mae en Jazzlyn!! ❤❤ Voor hun wil ik één persoonlijke Sinterklaas video maken. Hoe leuk en bijzonder is dat?! ?☺ Hopelijk maakt de Hulpsinterklaas van Mamablogger Lisa-Mae en Jazzlyn SUPER blij? ?? Nu maar vrolijk duimpjes draaien! ???? Vier het leven! ? Pluk de gelukjes! ?

 20. Nina Tuuk
  24 november 2017 / 16:14

  Lijkt me echt super leuk voor m’n kindjes Mick en Manée. ?? Denk dat ze het super leuk zullen vinden. ?