Home + Dé oplossing om je kinderwagen te stallen!

Dé oplossing om je kinderwagen te stallen!

Ik doe momenteel niets liever dan lekker wandelen met Floris in de kinderwagen. We wonen op een steenworp van het centrum en ik loop dan ook vaak een rondje door de stad. En in deze tijd vind ik dat helemaal geen straf, want met de feestdagen voor de deur is het juist zo gezellig om er te wandelen. Als het regent zet ik de regenkap op de wagen en ik loop met de paraplu. Onze kinderwagen is zo licht dat deze met één hand te besturen is, dus ook dat is geen probleem.

Waar ik wel van baal zijn die natte wielen over mijn vloer als we thuis komen. Ze zijn niet alleen nat, er zit ook wat zand en blaadjes aan wat ik vervolgens allemaal meeneem naar binnen. En voor iemand die houdt van een schoon huis, is dat echt niet te doen 😉 We kunnen onze kinderwagen namelijk niet kwijt in het halletje, want die is daar te klein voor. Daarom rijden we de kinderwagen de woonkamer in en maak ik de vloer iedere keer schoon. Omdat dat enorm veel werk is, vroegen we ons af of dat niet anders kan.

De Kinderwagenbox

Uiteindelijk vonden we de Kinderwagenbox. Dit is een soort garage voor je kinderwagen en kun je bijvoorbeeld kwijt in de (voor)tuin of schuur en zelfs in of bij een appartementencomplex! In dat laatste geval hoef je ook geen trappen meer op met de kinderwagen!

De Kinderwagenbox is gemaakt van robuuste en weerbestendige materialen en kan worden afgesloten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze gemakkelijk open te maken is door dieven. Verder beschermt hij de wagen tegen weersomstandigheden en beschadiging. Je kinderwagen blijft langer mooi en dat is fijn voor als je hem ooit nog wilt verkopen. Handig toch?

Verschillende maten en kleuren

De Kinderwagenbox is leverbaar in 12 verschillende kleuren en hij is er in drie maten; standaard, XL en XXL. Als je Kinderwagenbox op gras of aarde wilt zetten, kun je er een bodemplaat bij kopen.

Nu kun je er niet alleen de kinderwagen in kwijt, maar er is ook ruimte voor wat kleiner speelgoed, een paraplu, een step etc. Kinderen hebben nog weleens de neiging om stepjes, fietsjes en ander klein speelgoed in de tuin te laten liggen. Zonde, want dit zijn vaak best kostbare spullen. Milan moet het nu van mij opruimen in de schuur, maar toen hij kleiner was, had ik liever niet dat hij alleen in de schuur kwam. Dat vond ik te gevaarlijk. Met de Kinderwagenbox had dat geen probleem geweest. Hij kon zijn spullen dan veilig opruimen en de schuurdeur kon dicht blijven.

<foto’s>

De kosten van een Kinderwagenbox

Je vindt de Kinderwagenbox bij Kinderwagengarage. Je kunt hem kopen, maar ook huren of je kiest voor huurkoop. Bekijk de website en neem voor meer informatie contact met hen op.

Ik had nog niet eerder van Kinderwagengarage gehoord totdat mijn buurvrouw er vorig jaar een supergave buggy Easywalker MINI buggy bestelde. Tweedehands, maar helemaal nagekeken, schoongemaakt en hij werd zelfs thuis bezorgd! Ik heb hen altijd onthouden en zodoende kwam ik nu ook weer bij hen terecht.

Ik zal hier zeker nog kijken als ik voor Floris een buggy nodig heb. Ik kan er zelfs mijn kinderwagen laten reinigen mocht dat nodig zijn!

Dit zijn allemaal dingen waar je pas over nadenkt als je kindje er eenmaal is en daarom wilde ik deze tip graag met jullie delen.

Wat vinden jullie van deze Kinderwagenbox? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    20 november 2017 / 08:49

    Die ene foto met dat stel en de duowagen doet me zo aan Italië denken! We hebben daar eens gelogeerd bij een vriend. De lift in het appartement was zo klein dat je niet tegelijk met de buggy naar boven kon.. dus vouwden we dan de buggy op en de één ging dan met onze dochter op de arm in de lift en de ander volgde later met de buggy.. Eenmaal boven gekomen was er vanuit het halletje weer een trappetje voor de ingang naar de appartementen.. zo kindonvriendelijk allemaal! En natuurlijk, je kunt zeggen dat generaties lang het al zo gedaan werd, maar makkelijk is anders.. zo’n kinderwagengarage in de tuin lijkt me ook heel handig voor de toekomst! Tegen de tijd dat de kinderwagen opgeruimd wordt kun je je tuinset er mooi in kwijt zodat je in de schuur weer plek hebt voor de groter wordende fiets/fietsen van je kind/kinderen! Heel levensbestendig lijkt me zo..

    • 28 november 2017 / 21:26

      Ja, dat vonden wij ook. Zeker handig voor fietsjes, speelgoed etc. En het staat ook netter, want je hebt het niet rondslingeren in de tuin.