Home + Shoplog | Budget shoppen voor Patrick!

Shoplog | Budget shoppen voor Patrick!

Nee, dit is niet gesponsord, maar ik denk dat veel vrouwen dit wel herkennen dus vandaar dat ik erover wilde schrijven, want shoppen met je man is niet altijd gemakkelijk 😉 Ik heb een man met een heel uitgesproken smaak en tot een paar maanden geleden kreeg ik hem met geen mogelijkheid is een leuke skinny jeans. Niet zo’n hele strakke, maar eentje die mooi zat en gewoon wat smaller viel. Uiteindelijk kocht ik er eentje voor maar €14,- en nu is hij helemaal om!

Toen ik met mijn moeder aan het shoppen was in Amsterdam besloot ik er toch eentje voor hem mee te nemen van de Primark. Een heel mooie grijze voor maar €14,- Voor dat bedrag kon ik geen miskoop doen en kon hij even kijken wat hij ervan vond. Ik vond hem heel erg mooi staan en zelfs hij gaf toe dat hij hem ook wel mooi vond. Hij vond hem zelfs lekker zitten doordat er wat stretch in zit.

De afgelopen maanden is Pat flink afgevallen (10 kilo) vanwege een ontsteking aan zijn slokdarm en een scheurtje in zijn middenrif. Hierdoor was hij vaak misselijk dus dat hij stukken minder. Hij droeg die skinny jeans ook steeds vaker omdat die hem nu ook nog steeds heel mooi stond.

Met de winter op komst werd het tijd voor nieuwe broeken en hij wilde gewoon mee! We zijn dan ook meteen gegaan haha. Nee hoor, dat was sowieso al het plan.

Nieuwe broeken bij Primark

We gingen voor dezelfde broeken naar Primark en kochten er vier in verschillende kleuren: licht en donker spijker, beige en donkerblauw. Deze kosten ook €14,-

We kochten er nog twee truien bij die ieder €8,- kosten. Een trui in bordeauxrood en donkergroen.

De riem kost €5,-

In totaal waren we €56,- kwijt voor de broeken, €16,- voor de truien en €5,- voor de riem. €77,- dus! Een koopje toch? Patrick gaat niet graag op de foto, maar het staat hem echt heel erg leuk. Gelukkig hebben we de bovenste foto nog van hem met Milan. Dan kun je in ieder geval nog een beetje zien hoe het hem staat.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Joke
    19 november 2017 / 16:18

    Laat de winter maar komen, Patrick is er klaar voor. Goed gescoord Marisca ?