Home + * WINACTIE * Win een videoboodschap van Sinterklaas!

* WINACTIE * Win een videoboodschap van Sinterklaas!

Zitten jullie ook al vanaf 6.30 uur (of eerder) beneden? Wij wel! Milan vond het namelijk heel erg spannend en wilde weten of Sinterklaas en de Pieten al langs waren geweest om de schoentjes te vullen. Gelukkig waren ze gevuld, maar dat was niet het enige… Er zat namelijk ook een mooie kaart én videoboodschap bij van Sinterklaas, Test Piet, Dans Piet en Klungel Piet! Willen jullie ook zo’n gave, bijna kwartier durende, videoboodschap voor jullie kindje(s)? Doe dan snel mee met deze winactie!

Wat is de Video van Sint?

Laat ik eerst eens uitleggen wat de Video van Sint precies is. We hebben hem nu al een paar jaar gekregen en iedere keer is het weer een verrassing en waanzinnig leuk! Binnen 5 minuten stel jij een persoonlijke videoboodschap samen voor jullie kindje(s) met foto’s en namen. Op het moment dat Sinterklaas ‘hallo Milan’ zegt tegen hem verschijnt er zo’n grote glimlach op zijn gezicht. De magie van Sinterklaas… Dat gunnen we toch aan ieder kind.

Sinterklaas laat zien wat er over jullie kind(eren) in het grote boek staat met foto’s en dat is zo bijzonder. Vervolgens beleven Sinterklaas en de Pieten nog het één en ander, maar Sinterklaas is zijn belofte niet vergeten en gaat nog één keer terug naar het grote broek. Er staat immers nog meer informatie in over de kinderen.

Je hebt de Video van Sint besteld, en dan?

Als je de video hebt besteld, dan ontvang je hem snel in je mailbox. Vervolgens ontvang je hem een dag of twee later in de brievenbus. Hij zit discreet in een envelop zodat kinderen niet zien wat erin zit. In die envelop zit een echte envelop uit Spanje, de dvd en een mooie kaart. Op die kaart kun je je eigen boodschap opschrijven namens Sinterklaas. Ik schrijf dan altijd aan elkaar, anders herkent Milan mijn handschrift 😉

Je doet de dvd in de dvd speler en de boodschap begint. Ik had het net al over de magie van Sinterklaas en wat is het leuk! Die blije gezichtjes! Zelfs Floris bleef aandachtig kijken toen Sinterklaas zijn naam noemde. De video duurt ongeveer een kwartier en is zo onwijs leuk! Mooie herinneringen voor later!

Ik mag een Video van Sint verloten!

Ik mag een compleet pakket verloten met de dvd, de download en extra’s! Hoe je mee kunt doen? Heel simpel! Vertel hieronder voor wie je mee wilt doen en waarom. Vrijdag 23 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht zodat jij snel de video in huis hebt! De winnaar moet zijn/haar mailbox goed in de gaten houden, want krijgt van mij dan een code. Met die code kan de video worden besteld.

Doe je mee?

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

32 Reacties

 1. Janneke de Wild-Geul
  18 november 2018 / 08:32

  Ik doe graag mee voor onze Milan en Rowan.
  Ik heb Sinterklaas nooit een leuk feest gevonden (angst), echter sinds ik zelf kids heb, kan ik er best van genieten (aandacht wordt op de kids gelegd). Ik gun mn twee mannetjes een glunder van oor tot oor, en dan glunder ik stiekem mee.

 2. Sharon
  18 november 2018 / 08:43

  Ik doe graag mee voor onze drie liefjes. Wat zullen ze versteld zijn wanneer sinterklaas hun namen noemt en ook nog iets persoonlijks. De oudste hebben we het vertelt maar ik denk dat ze zich toch afvraagt hoe dat kan. Kan niet wachten om fie drie verbaasde snoetjes te zien.

 3. Roxanne
  18 november 2018 / 08:44

  Ik doe graag mee voor Levi en Noud. Vooral voor de oudste Levi. Zit nu in groep 5 en krijgt huiswerk mee. Van de week een 6,5 en 10 gehaald. 10 was hij al snel vergeten maar die 6,5 bleef knagen aan hem. Misschien maakt Sinterklaas indruk als die er wat over zegt. Mama doet dat namelijk niet bij hem 🙁

 4. Tes van der zanden
  18 november 2018 / 08:54

  Ik doe heel graag mee voor onze 3 meiden. Wat een heerlijke magische tijd, onze oudste is nu 8 en ben bang dat het het laatste jaar is. De video zou wel heel gaaf zijn, die gezichtjes wil ik wel zien als sinterklaas hun naam noemt ❤️

 5. Mariska
  18 november 2018 / 08:57

  Voor mijn 2 kids winston en frederique! Gister naar intocht geweest en twee betoverde gezichtjes. Hadden piet gereg e of voor pakjes avond, maar die kan niet meer komen door een operatie. Deze boodschap is re mooie vervangen. En zorgt dan er voor dat mama wat minder stress heeft!!!

 6. Angela
  18 november 2018 / 09:06

  Graag doe ik mee voor mn dochtertje Skye van bijna 6. Ze vindt sinterklaas geweldig en kon idd niet wachten tot ze naar beneden kon. En ojee er zat een verkeerde letter in het doosje ?

 7. Isabel
  18 november 2018 / 09:20

  Wat een leuke actie! Ik zou de video boodschap willen winnen voor mijn kleuterklas! Als trotse juf van een hele fijne groep gun ik hen dit magisch moment!

 8. 18 november 2018 / 09:25

  Wat leuk weer! Ook dit jaar zouden we de kids graag de boodschap van sinterklaas willen laten zien. Inmiddels is het 7de neefje erbij, dus zouden we het ook voor hem leuk vinden!!

 9. Julia van empel-stamate
  18 november 2018 / 09:39

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij vond het vorig jaar super leuk.

 10. Marielle
  18 november 2018 / 09:43

  Ik wil graag mee doen voor me kinderen ?voor 5 december als de kadotjes gebracht zijn worden ze toegesproken door de sint hoe gaaf zal dat zijn !

 11. Angelique jonkman
  18 november 2018 / 10:02

  Ik doe graag mee voor onze dochter Sjors. Dit is haar tweede sinterklaas. De eerste was Ze nog maar een paar maandjes dus dit is de eerste die we echt vieren ?

  (Kon helaas geen sint en/of pieten popje vinden)

 12. Leoni
  18 november 2018 / 10:03

  Doe graag mee. De oudste is nu 8 en dit zal waarschijnlijk het laatste jaar zijn. De jongste van 5 zit er dit jaar juist helemaal in. Geweldig om te zien. Een persoonlijke boodschap zal erg veel indruk maken.

 13. 18 november 2018 / 10:20

  Ik doe heeeeel graag mee voor m’n kids Bram ?? en Isa ??‍♀️ Mijn zoontje was vorig jaar nog te klein om het bewust mee te maken en voor mijn dochter is dit het laatste jaar dat ze gelooft. Perfect moment om ze samen te verrassen met een boodschap van Sint!! ?
  Spannend!! Ik duim! ????

 14. Inge h
  18 november 2018 / 10:30

  Ik doe mee voor ons hele gezin! Ik wil de video graag stiekem bestellen en de Sint een boodschapje laten brengen voor iedereen, ook voor oma! Wat zullen die verraste snoetjes mooi zijn!

 15. Ninon
  18 november 2018 / 10:30

  Wat een leuke winactie!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes van 5 en 1,5 jaar. Ze zouden het geweldig vinden als “Klaas” (zo noemt de jongste Sinterklaas) hun naam noemt en iets tegen ze zegt op pakjesavond. Wat een mooie herrinnering voor later als ze groot zijn.

 16. Esther
  18 november 2018 / 11:11

  Die zou ik heel graag willen winnen voor een lief vriendinnthe van 3 jaar die helemaal gek is op Sinterklaas!

 17. Esther
  18 november 2018 / 11:14

  Ik doe heel graag voor een lief vriendinnetje van 3 jaar die helemaal gek is op Sinterklaas

 18. Joënne Sterken
  18 november 2018 / 11:17

  Ik doe mee voor mijn zoontje Jiano van 4 jaar. Natuurlijk is dit voor hem de mooiste, spannendste en leukste tijd van het jaar. Dit weekend viel hij helaas een gat in zijn hoofd. Ik hoop nu zo ontzettend dat de Sint hem een mooi cadeautje belooft. Om de pijn een beetje te verzachten en hem te belonen voor het lange wachten. Wat is nu mooier dan een persoonlijke boodschap van de Sint? Dat is het mooiste cadeau voor ieder kind ???

 19. Alyt van der Heide
  18 november 2018 / 11:21

  Doe heel graag mee voor mijn meiden van 5 en 8.
  We hebben deze dvd van Sint al 2x eerder besteld.
  Het is zo magisch. Dit wordt het laatste jaar voor mijn 8 jarige dochter dat ze in Sint geloofd.
  Zou heel gaaf zijn om nog 1x van deze Sint dvd te mogen genieten.

 20. Marange Krouwel
  18 november 2018 / 11:47

  Oh ik doe heel graag mee. 6 dec word ik geopereerd en ik wil Sinterklaas grootst vieren! Mijn kinderen verdienen het!!

 21. tamara
  18 november 2018 / 12:32

  wat een leuke prijs! ik doe mee voor Loïs!

 22. Tamara
  18 november 2018 / 12:33

  Ik doe mee voor Loïs, want die is helemaal in de ban van de Sint!

 23. lisette van ravestijn
  18 november 2018 / 12:49

  Arghhhhhhhhhhh leuk leuk leuk !! Paar jaar geleden hebben wij dit gedaan voor de kids, erg leuk en ze vonden het zo spannend !! Ik denk dat ze dit jaar wel helemaal uit hun dak gaan als ze wederom een video zouden krijgen van de beste Sint 🙂 de oudste is goed in zn sport, de jongste is druk met zwemmen en mist soms zn oren nog weleens .. beide doen het super op school en hebben veel plezier met elkaar en vriendjes, dus allemaal leuke dingen om door de sint op terug te laten komen! Ik ga super hard duimen en hopen op veel geluk tm 23-11 ! SPANNEND SPANNEND!

 24. Heidie van der Steeg
  18 november 2018 / 12:58

  Ik wil de kinderen heel graag verrassen met een persoonlijke boodschap. Dat maakt het toch net iets specialer op zo’n spannende pakjesavond.
  En volgens mij kan Sinterklaas ook vertellen waar de pakjes dan liggen, ook wel zo handig. Ik maak graag kans op die code.

 25. Kimberley Dillen
  18 november 2018 / 13:56

  Ik doe mee voor mijn zoontje Wassim. Dit jaar wordt het zijn eerste Sinterklaas. Voorheen heb ik dit nooit mogen vieren van mijn ex man en hebben we na huiselijk geweld etc. Ruim een jaar in een blijf van me lijf situatie gezeten. Sinds 26 Dec. 2017 hebben we dan eindelijk samen ons huisje gekregen en zijn we druk bezig met alles te verwerken en een nieuw leven op te bouwen samen. Ik heb als alleenstaande moeder het financieel heel zwaar en probeer zijn eerste Sinterklaas dan ook als een geweldige ervaring mee te geven. Een boodschap van Sinterklaas zelf hoe geweldig is dat voor me kleine knul.. Ik zou dit dat ook graag winnen voor hem zodat hij alles even kan vergeten en kan genieten van een mooie dag vol verassingen. Een beetje extra liefde kan hij zeker gebruiken.

 26. Marian B
  18 november 2018 / 14:27

  Ik doe graag mee voor de kinderen. Mijn zoontje is al weken in de ban van Sinterklaas en was vanmorgen al heel vroeg wakker, wat zou er toch in zijn schoen zitten? Mijn dochtertje maakt het dit jaar allemaal wat bewuster mee, ook leuk! Ik ben erg benieuwd naar de verraste koppies als ze de video van Sint zien en zichzelf er in terugzien. Zelf vind ik het eigenlijk ook best spannend… Hoe komt het er uit te zien? … hopelijk kom ik daar binnenkort achter 😉

 27. Prscll
  18 november 2018 / 18:13

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Vivienne en zoontje Matthijs. Gewoon omdat wij allemaal enorm van het feest houden. En een eigen unieke boodschap van de enige echte mag natuurlijk niet ontbreken! Lijkt me erg leuk om hun verassende gezichtjes te zien.

 28. Anna van Meervels
  18 november 2018 / 19:35

  Ik doe heel graag mee. Ik heb mijn kleinzoon veel en wil hem eens extra verrassen.
  Lijkt me zo leuk om zijn koppie te zien als hij wakker wordt.

 29. Marilyn
  18 november 2018 / 20:15

  Ik doe mee voor m’n zoontjes die nu de magie van sinterklaas beginnen te begrijpen wat is nu leuker dan een persoonlijke boodschap van “klaasje en pieten”.

 30. Sjaa
  19 november 2018 / 00:43

  Voor mijn 2 kanjers van meiden die na een rottige periode wel zo’n fantasisch bericht van de Sint verdienen en daarbij volop kunnen genieten van het Sintfeest, het mooiste feest van het jaar!

 31. Mieke Stam
  19 november 2018 / 15:28

  Oh dit lijkt me super leuk om pakjesavond mee te beginnen en dan die glunderende koppies te zien! ik waag een kansje voor mijn 2 jongens ?

 32. 21 november 2018 / 20:12

  Ik doe graag voor voor Sint bij mijn moeder. Ze heeft 4 kleinkinderen.