Home + Winactie | Win een muursticker!

Winactie | Win een muursticker!

Heb jij een muursticker op de kamer van je kind? Of misschien heb je er wel één in je eigen slaapkamer of ergens anders in huis? Je ziet ze steeds vaker in ieder geval en ze zijn zo leuk! Toen ik nog klein was, had ik een stickers van een Converse sneaker op mijn raam. Dat was in die tijd al heel hip.

Op de babykamer van M hadden we ook een muursticker. Daar hadden we de tekst van ‘Slaap kindje, slaap’ op de muur met een plaatje van een schaap in plaats van het woord uitgeschreven. Inmiddels is de babykamer al lang ingeruild voor een stoere jongenskamer en daar ligt de zaak wat ingewikkelder: De muren zijn voorzien van spachtelputz en het stukje waar we dat niet hebben is de muur schuin vanwege het puntdak. Toch hebben we daar ook een muursticker met de M en daaronder zijn naam. We krijgen daar echt veel leuke reacties op.

Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik van Tenstickers.nl een muursticker t.w.v. €30 mag verloten!

Misschien ben jij namelijk wel bezig met een babykamer, of is jouw “baby” ook wel toe aan een nieuwe kamer en wil je deze iets speciaal geven door middel van een muursticker. Waar je ook naar op zoek bent, je slaagt er echt wel voor bij Tenstickers! Je kunt daar kiezen uit heel veel verschillende stickers en van lief tot stoer. Ook zie je op de foto’s niet alleen de sticker, maar ook hoe deze in een kinderkamer er uit ziet. Vind ik zelf wel prettig, want dat geeft niet wat meer inspiratie en een idee van hoe het er bij jou uit kan komen te zien.

En om jou alvast een idee te geven heb ik mijn favorieten voor je op een rijtje gezet:

tenstickers, muursticker, winactie, mamablogger, Marisca, kenter tenstickers, muursticker, winactie, mamablogger, Marisca, kenter, lego tenstickers, muursticker, winactie, mamablogger, Marisca, kenter tenstickers, muursticker, winactie, mamablogger, Marisca, kenter tenstickers, muursticker, winactie, mamablogger, Marisca, kenter

LEGO kan natuurlijk niet ontbreken met zo’n LEGO fan in huis, maar die raket vond ik ook wel heel erg gaaf! Zeker met de voorletter van je kind erop. De stippen vind ik zo leuk op een meisjeskamer, lekker vrolijk. En tot slot heb ik ook iets met krijtborden, vooral die in de vorm van een velletje uit een notitieblokje vind ik stoer.

En misschien zie jij er nog wel één die je nog leuker vindt. Als jij wint, mag jij gewoon kiezen! Zoals ik al zei mag je een sticker t.w.v. €30 uitkiezen en natuurlijk hoe je ook de verzendkosten niet te betalen. Hoe doe je mee? Laat in een reactie hieronder weten waarom jij de sticker graag wilt winnen, zo simpel is het! Op 26 maart aanstaande maken we de winnaar bekend.

Doe jij mee? Oja, en wil je nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan nog even op de Facebookpagina van Tenstickers.

Marisca, Kenter, mamablogger

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

64 Reacties

 1. 13 maart 2015 / 07:28

  Ik ben hier in huis altijd bezig met kleine veranderingen. Zo’n mooie muursticker is een kleine verandering met groots effect. I love it!

 2. 13 maart 2015 / 08:25

  Ik doe heel graag mee! Wij hebben net onze slaapkamer veranderd en ik zou heel graag een mooie tekst boven het bed hebben hangen!!!

 3. 13 maart 2015 / 08:30

  Leuk! Ik ben dr baby’s kamer aan het opleuken. Toen we in ons nieuwe huis kwamen wonen was ik hoogzwanger, en hebben we alleen het hoognodige kunnen doen. Nu is het tijd om de kids hun kamer op te leuken, met een mooie muursticker gaat dat vast lukken

 4. 13 maart 2015 / 13:43

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Laats heeft ze mijn kast onder gekrast en dan zo’n krijtbord wel goed van pas komen 🙂

 5. Michelle
  14 maart 2015 / 11:53

  Leuke winactie! Ik zoek nog een leuke muurdecoratie voor in de keuken. Er hangt nog steeds een kalender uit het jaar 2012 (ook al zijn de de maanden en dagen er wel vanaf geknipt). Het is tijd voor iets nieuws!

 6. Ilsiee
  14 maart 2015 / 17:46

  Ohhh helemaal leuk zeg!! Wat een prachtige stickers zitten erbij. Lijkt me super. Ideaal en lekker makkelijk.
  Fijn weekend, groetjes ilsiee

 7. kjenta
  15 maart 2015 / 15:00

  lijkt me superleuk om de babykamer op te pimpen! Mijn moeder is net oma geworden van haar eerst kleinkindje en mag binnenkort elke week op haar passen. Ze is momenteel nog bezig met de babykamer, zo een leuke sticker zou het geheel ineens en pak aantrekkelijker maken!

 8. Emma
  15 maart 2015 / 17:20

  Zou het geweldig vinden. Ga deze zomer op kamers en wil wel een mooie kamer, dat kan door hem te pimpen met een prachtige muursticker. Leuke en orignele actie

 9. Dieuwke
  15 maart 2015 / 18:43

  Ik zoek al een poosje een leuke muursticker dus het zou mooi uitkomen als ik hen win..

 10. Marian van Trigt
  15 maart 2015 / 19:53

  De ballen, voor de kleindochter haar kamer hier

 11. Jose M.
  15 maart 2015 / 21:43

  super leuk zeg! Vooral dat Lego mannetje… dat wordt een gezamenlijk cadeau voor de mannen hier 😉

 12. Jan
  15 maart 2015 / 23:02

  De prachtige poster van Lego, voor onze kleine lego fan zijn kamer super te verfraaien !

 13. jan uffels
  16 maart 2015 / 05:37

  kado voor mijn dochterje slaapkamer

 14. katleen
  16 maart 2015 / 09:39

  Super mooi, ik heb in de kinderkamer een grote muur waar iets op ontbreekt, een ideale oplossing die muursticker

 15. Sara
  16 maart 2015 / 12:21

  Wat zitten er toffe dingen tussen. Ik zou er dolgraag eentje winnen, maar als dit niet lukt, bestel ik wel 🙂

 16. melissa
  16 maart 2015 / 12:46

  wat leuk. ons 2 jarige zoontje is toe aan een grote jongensslaapkamer en we willen er wat speciaals van maken omdat zijn kamertje vertrouwd moet zijn aangezien hij door zijn ziekte vaak in het ziekenhuis verblijft.

 17. Inge
  16 maart 2015 / 13:18

  Wauw, super leuk! Wij zijn bezig met onze baby kamer en de muren zijn nog behoorlijk saai!! Zou super leuk zijn om een leuke sticker uit te zoeken voor ons meisje wat binnenkort geboren wordt!

 18. Iris
  16 maart 2015 / 15:52

  Zitten echt leuke stickers tussen, zou heel mooi staan mijn nieuwe kamer!

 19. Hullebus wilfried
  16 maart 2015 / 16:27

  we hebben juist de kamer voor onze kleindochter heringericht dus zo’n muursticker zou echt van pas komen om de kamer nog meer op te vrolijken

 20. Nina
  16 maart 2015 / 16:35

  Ik ben oppasmoeder en heb een speciale ruimte hiervoor. Muursticker zou er leuk staan!

 21. LEonie
  16 maart 2015 / 16:54

  Ik zou graag het toilet wat willen opfleuren met zo’n mooie sticker!

 22. 16 maart 2015 / 17:09

  Yes super leuk deze stickers ik wil erg graag eentje winnen voor de nieuwe slaap/ speelkamer voor de kinderen . Ik ben juist met deze kamer bezig om het te verven en leuk te maken en mis nog een super leuke sticker voor aan de muur straks dus deze actie komt op het juiste moment voor mij echt super . Hoop op een kansje .

 23. Sandra
  16 maart 2015 / 18:06

  Wat een leuke actie !! Onze tweeling gaat na de grote vakantie naar het voortgezet onderwijs dus ik ben zo zoetjes aan de kamers lekker hip aan het maken, hier zou zo’n leuke sticker heel goed passen !!

 24. anja
  16 maart 2015 / 18:21

  Sticker welkom verschillende talen vind ik erg leuk voor op de meur in huis

 25. Anita te Gussinklo
  16 maart 2015 / 18:35

  Ik zou graag zo’n leuke muursticker willen winnen om de kamer van mijn zoon wat op te pimpen.

 26. Sanne Becks
  16 maart 2015 / 20:29

  Ik vind de muurstickers prachtig en echt een eyecatcher voor een kinderkamer.Het zal ook niet zo gauw vervelen als een poster e.d.Omdat we een kale muur hebben waar we nog steeds over zaten te dubben wat het nu moest worden zijn we er nu uit.Een mooie muursticker.

 27. Anna Wienen
  16 maart 2015 / 20:49

  We hebben nog een kamer vrij in ons huis… Lijkt me heel leuk om daar de muursticker voor te gebruiken als we een doel hebben voor die kamer.. 😉

 28. Nancy van Heck
  16 maart 2015 / 22:15

  Ik doe graag zodat ik een mooie sticker voor mijn slaapkamer kan hebben om mijn slaapkamer erg mooi op te knappen.

 29. saskia muller
  16 maart 2015 / 23:22

  ik zou graag de sticker willen winnen voor mijn zoontje’s kamer.door zijn onbekende problematiek woont hij nu bij een instelling en dat vind hij erg moeilijk. ik zou hem graag blij willen zien met een mooie sticker voor zijn kamer

 30. Jan
  16 maart 2015 / 23:57

  Hoi,

  Ik doe mee voor onze buurvrouw die 2 kindjes heeft maar financieel gezien geen mogelijkheden heeft voor verandering in de kinderkamer. Ik zou het haar zo gunnen dat ze meer ruimte heeft voor decoratieve zaken. Dat schiet er echt bij in. Ze moet blij zijn als ze af en toe in het jaat iets leuks kan doen met de kids. Met dit leuke cadeau maak ik haar blij en haar kindje. Die houdt van voetballen dus een mooie sticker met een beroemde voetballer erop zou hij supergaaf vinden.

 31. will
  17 maart 2015 / 00:08

  Zo’n mooie muursticker lijkt mij heel erg leuk voor de logeerkamer van de kleinkinderen.
  Ze logeren regelmatig bij mij en zo’n muursticker zal hun kamer zeker opfleuren en gezelliger maken.

 32. charlie
  17 maart 2015 / 01:11

  Omdat ik een grote fan ben, en omdat mijn muur, best wel eentje kan gebruiken. Ik wil die sticker, echt wel

 33. Anna
  17 maart 2015 / 12:36

  Ik wil wel een leuke sticker winnen voor mijn dochter Sabrina. Ze verwacht eind juni haar eerste kindje en ze is druk met de babykamer en wil heel graag zo’n leuke sticker voor aan de muur 🙂

 34. Anna
  17 maart 2015 / 13:21

  Omdat ik na een lange relatie er weer alleen voor sta, zou ik graag mijn huisje gezellig willen maken zodat ik mij er thuis ga voelen. Een muursticker is echt ideaal omdat het meteen een andere, warme, sfeer geeft en dat erg welkom is.

 35. Wendy
  17 maart 2015 / 15:29

  Supergraag doe ik mee met deze schitterende actie, graag zou ik deze muursticker winnen voor mijn kale muur in de woonkamer waar ik tot nu toe nog geen oplossing voor heb gevonden en dit is de ideale oplossing, Dus ga heel hard duimen en hopen dat er een beetje geluk mijn kant op mag komen.

 36. e.h. van horck
  17 maart 2015 / 16:20

  Doe heel graag mee voor ons zoontje, hij krijgt binnenkort een andere kamer en wellicht een heel leuk idee om deze met een gave muursticker te decoreren.

 37. Johanna
  17 maart 2015 / 17:48

  Op onze slaapkamer is nog een hele lege muur. Graag wil ik daar iets vrolijks, iets waar ik blij van wordt. Dit is dé oplossing!

 38. Marijke
  17 maart 2015 / 17:54

  Leuk! Vooral de schoolbordsticker! Fantastisch! Zou prima staan op de logeerkamer!

 39. willemijn
  17 maart 2015 / 18:34

  Geweldig!
  Na jaren en jaren ziekenhuis in en uit is mijn dochter eindelijk zwanger!
  Niet te bevatten!
  Niet te geloven!
  Voor dit zo gewenste kindje een sticker van oma!
  Zou zomaar fantastisch zijn!

 40. Fleur
  17 maart 2015 / 18:39

  We wonen in een heel smal huis, waarbij we haast geen schilderijen aan de muur kunnen hangen, omdat je er dan tegenaanloopt. Een muur sticker is de oplossing (dat ik daar niet eerder aan heb gedacht) om toch iets leuks aan de muur te hebben (hangen)

 41. Jolanda
  17 maart 2015 / 20:34

  Wat een gave actie en wat een leuke website! Super groot aanbod. Ik zou wel een sticker willen winnen om het huis wat op te leuken 🙂

 42. Willemien
  17 maart 2015 / 20:59

  We gaan verhuizen en krijgen binnenkort gezinsuitbreiding. Een leuke muursticker zou geweldig leuk staan in de nieuwe babykamer!

 43. Marian
  17 maart 2015 / 21:18

  Mijn dochter wil al zo lang een mooie muursticker op haar muur…

 44. Josien Hillebrands
  17 maart 2015 / 21:38

  Want wij zijn druk bezig met de prinsessenkamer! Ze komt binnen nu en 10 weken ter wereld! ♥!

 45. iulia van empel-stamate
  17 maart 2015 / 22:19

  IK zou graag een sticker met trein of hond, mijn zoontje si helemaal gek op treinen en hondjes. als ik win ik laat hem kiezen.

 46. dientjuh jansen
  18 maart 2015 / 07:35

  wat een geweldige actie ik wil heel graag een muursticker voor mijn zoon zijn nieuwe slaap kamer lijkt me super leuk

 47. Yena
  18 maart 2015 / 08:43

  Voor de 13de verjaardag van mijn dochter!!!

 48. Romy
  18 maart 2015 / 08:54

  Een witte muur is maar zo saai en kleurloos,
  En dat maakt mijn nichtje best wel eens boos:
  Ze wil het liefst een kamer in roze prinsessensfeer,
  Ze heeft al een roze bureau en dat smaakt naar meer.
  Een sticker als deze maakt van haar kamer een waar paleis,
  Daarom maak ik dolgraag kans op deze mooie prijs.

 49. roos
  18 maart 2015 / 09:26

  Voor mijn kleinzoon, die afgelopen zondag eindelijk deze wereld ziet. Een leuke sticker kan ik zijn kinderkamer mee versieren. Dus iedereen plezieren<3

 50. Annelaure
  18 maart 2015 / 10:47

  Mijn zoontje wordt binnenkort vier en gaat zijn kleine jongens-kamer verlaten voor een groter exemplaar. We zijn nu druk bezig met de oude studeerkamer om te toveren tot een stoere jongens-kamer. Het zou leuk zijn om zo’n leuke muursticker daarvoor te gebruiken!

 51. Linda Klopmeijer
  18 maart 2015 / 11:41

  Ik doe graag mee! Onze slaapkamer is bijna klaar… alleen nog iets boven ons bed… Een muursticker zou super zijn!

 52. rene
  18 maart 2015 / 13:18

  Wat een superactie. Ik zou die sticker heel graag op de muur van de nieuwe kinderkamer plakken

 53. Susanne
  18 maart 2015 / 13:37

  Ik wil graag winnen omdat de kamer van mijn dochter na twee jaar nog niet af is en wel een beetje opgepimpt mag worden!

 54. Jacqueline
  18 maart 2015 / 15:04

  graag de krijtbord sticker, zodat de nieuwe kamer van mijn dochter nog mooier wordt. Handig om van alles op te schrijven, huiswerk, lieve briefjes etc

 55. Bodil
  18 maart 2015 / 15:25

  Voor onze newborn hebben we natuurlijk recent de babykamer ingericht. Ons oudste meisje vindt het behang zo mooi, allemaal beestjes! Ik denk dat zij het erg leuk zou vinden om zelf ook wat nieuws op haar muren te krijgen. Daar fleurt niet alleen haar kamer maar ook zij zelf van op!

 56. Annie de Waal
  18 maart 2015 / 16:03

  Ik vind de krijtbord sticker prachtig, zou ik graag op de wand willen bij mijn dochter op haar kamer.
  Erg leuke win actie.

 57. Karen
  18 maart 2015 / 16:25

  Wat een geweldige stickers! Ik weet er wel één…

 58. CJM de Kok
  18 maart 2015 / 16:35

  Stijlvolle sticker voor onze slaapkamer uitzoeken om meer sfeer erin te leggen

 59. SophiaG
  22 maart 2015 / 14:39

  Mijn dochtertje heeft al een muursticker van een Me-to-you-beertje. Ik zou er graag nog een hebben voor op de deur die zo saai wit is

 60. Maaike Beld
  23 maart 2015 / 12:17

  We hebben net een nieuwe woning, en onze dochters nieuwe kamers.
  Nu heeft onze jongste de kleinste kamer, en dat vindt ze ergens wel heel jammer.
  Het zou heel gaaf zijn om haar kamer speciaal te maken met zo’n toffe muursticker!

 61. lin
  24 maart 2015 / 13:09

  ohhh leuk voor de nieuwe tienerkamer die notitieblok sticker, super grappig

 62. esther te riet
  25 maart 2015 / 03:00

  Weet zeker dat mijn zoontje hier wel een erg leuke bestemming voor weet